Ernesto® Noże z rękojeścią z bambusa / stali rdzoodpornej Opis produktu nóż szefa kuchni długie, wygięte ostrze ze stali rdzoodpornej do uniwersalnego stosowania – nieprzeciętne do krojenia, cięcia i siekania nóż Santoku w tradycyjnym stylu japońskim szczególnie ostre ostrze umożliwiające dokładne krojenie bez wysiłku nóż uniwersalny i nóż do warzyw krótkie ostrza do krojenia, obierania i przygotowywania owoców i warzyw cechy towaru Długość ostrza: nóż uniwersalny: 12 cm, nóż do warzyw: 8,5 cm, nóż Santoku: 14 cm, nóż szefa kuchni: 19 cm Materiał ostrza: stal nierdzewna Rękojeść: rękojeść ze stali nierdzewnej / bambusa Ostrość: długo utrzymująca się Osłona ostrza: nie Torba do przechowywania: nie Możliwość mycia w zmywarce: tylko noże ze stali nierdzewnej table