Wieprzowina to nie tylko pieczony schab czy kotlet schabowy. Z korzystnie przyrządzonej wieprzowiny przygotujesz pyszny codzienny obiad albo wytworne potrawy na unikatowe okazje. W książce odnajdziesz zarówno konwencjonalne przepisy, jak i nowe, lecz wypróbowane pomysły.
Autorka o wieprzowinie wie wszystko. Zdradza nam tajniki swojej kuchni krok po kroku, dzieli się wiedzą i doświadczeniem. Z tej książki dowiesz się, jakie mięso wybrać, jak je przygotować, obsmażać, piec w piekarniku, smażyć na patelni, gotować i dusić, by było soczyste, aromatyczne i pełne smaku.
Poznasz 130 przepisów na dania z wieprzowiny. Dowiesz się, jak wzbogacać jej smak, łącząc z warzywami i owocami. Uwielbiasz dania z wieprzowiny? Chcesz odkryć świeże smaki? Wypróbuj tradycyjne i nowoczesne przepisy kulinarne.
Na co dzień i od święta. Tytuł Wieprzowina Autor Anne Ridder Wydawnictwo Multico EAN 9788370738228 ISBN 9788370738228 Kategoria Poradniki\Kuchnia liczba stron 128 Format 17.2x24.7x1.5 cm Rok wydania 2010 Oprawa Twarda Waga 0.538 kg