Zdjęcia Z miłości do jedzenia. 80 przepisów na dania, które karmią ciało i zmysły
Kuchnia, przepisy kulinarne
Dostępność:Do kupienia
Z miłości do jedzenia. 80 przepisów na dania, które karmią ciało i zmysły
Do kupienia w:
44,99 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Skrócony opis produktu
Rozkoszuj się jedzeniem, celebruj kulinarne przyjemności i doświadczaj nowych smaków! „Kocham jeść! To ogromne zamiłowanie stało się inspiracją do stworzenia...
Prezentowany artykuł Z miłości do jedzenia. 80 przepisów na dania, które karmią ciało i zmysły możesz nabyć w Empik w naprawdę interesującej cenie 44,99 zł. Promocja ta jest wynikiem dogłębnych porównan ogromnej liczby sklepów i hurtowni w bazie.
Podstawowe cechy
Sprawdź promocyjne oferty na Z miłości do jedzenia. 80 przepisów na dania, które karmią ciało i zmysły
Prezentujemy listę promocyjnych ofert na Z miłości do jedzenia. 80 przepisów na dania, które karmią ciało i zmysły jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:
Z miłości do jedzenia. 80 przepisów na dania, które karmią ciało i zmysły (sklep Empik)
44,99 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
Dane na temat dostępności towaru i aktualnych cen użyte w rankingu pobierane są prawie natychmiast.
Pełny opis produktu
Rozkoszuj się jedzeniem, celebruj kulinarne przyjemności i doświadczaj nowych smaków! „Kocham jeść! To ogromne zamiłowanie stało się inspiracją do stworzenia...
Parametry
Kategoria
Kuchnia, przepisy kulinarne
Opinia użytkowników
-
Opinie oraz Recenzje
Wiesława A.
20.05.2024
Podesłane opinie produktu mogą pomóc innym odwiedzającym
Jeżeli tylko skorzystać z pokazywanego produktu Z miłości do jedzenia. 80 przepisów na dania, które karmią ciało i zmysły podziel się z użytkownikami opinią lub oceną. Podaj jakie są Twoje z użytkoania, czy możesz polecić produkt oraz czy relacja cena / jakość jest dla Ciebie na satysfakcjonującym poziomie.
Tytuł Bromatologia. Zarys nauki o żywności i żywieniu Autorzy Henryk Gertig, Juliusz Przysławski Język polski Wydawnictwo PZWL ISBN 978-83-200-3603-9...