Menu mięsne Feringa składa się w 70% z mięsa lub ryb i podrobów, połączonych z wybranymi lokalnymi warzywami, owocami lub ziołami. Optymalne dla gatunku receptury są bezzbożowe, bez sztucznych aromatów, barwników i konserwantów. Wyprodukowane z największą dokładnością i miłością w Austrii. Optymalny wybór lokalnych części umożliwia tworzenie wielu kreatywnych kompilacji i zróżnicowanych odmian. Wszystko, co jest w środku, znajduje się na etykiecie - dla autentycznego smaku domowego jedzenia. Feringa Meat Menu w skrócie: Z miłością i starannością stworzona w Austrii, domowy smak. Co najmniej 70% mięsa albo ryb i wartościowych podrobów. Optymalne dla gatunku bezzbożowe przepisy z dopełniającą porcją precyzyjności, kreatywności i rozmaitości. Harmonijne kompozycje z warzywami i ziołami, które rosną w lokalnym ogrodzie. Uczciwa deklaracja: wyłączne użycie podanych komponentów. Autentyczny smak: Bez sztucznych barwników, aromatów i konserwantów. Więcej informacji na temat Feringa Meat Menu wynajdziesz tutaj: Feringa Classic Meat Menu Feringa Single Meat Menu