Ferina Classic Meat Menu zawierają cenne białka z co najmniej dwóch źródeł - 70% ryby albo ryby z podrobami, połączonych z lokalnymi warzywami, owocami lub ziołami. Receptury dopasowane wysokojakościowo nie zwierają zbóż, sztucznych aromatów, barwników i konserwantów.
wyprodukowana ze skrupulatnością oraz miłością w Austrii. Feringa Classic Meat zimowe menu dziczyzna i gęś z delikatnym pasternakiem i owocem dzikiej róży przekonuje świątecznym charakterem i sezonowymi składnikami - dla szczególnie przytulnych posiłków w zimnej porze roku.
Tylko poprzez krótki czas i do wyczerpania zapasów! Feringa Classic Meat Menu w skrócie: starannie przygotowana z miłością w Austrii. Pyszny, domowy smak. 70% mięsa albo ryby z wartościowymi podrobami. Co najmniej dwa źródła białka.
przypasowana wysokojakościowo receptura bez zbóż, za to z dodatkową porcją skrupulatności, kreatywności i różnorodności. Stabilne połączenie warzyw z ziołami, które spotkasz w domowych ogródkach. Szczera deklaracja: używamy wyłącznie wymienionych komponentów.
Prawdziwy smak: bez sztucznych barwników, aromatów i konserwantów. Feringa - manufaktura z sercem!