Menu mięsne Feringa składa się w 70% z mięsa albo ryb i podrobów, połączonych z wybranymi lokalnymi warzywami, owocami lub ziołami. Odpowiednie dla gatunku receptury są bezzbożowe, bez nienaturalnych aromatów, barwników i konserwantów.
wytwarzane z największą starannością i miłością w Austrii. Odpowiedni dobór lokalnych składników umożliwia tworzenie wielu kreatywnych kompilacji i różnych odmian. Wszystko, co jest w środku, znajduje się na etykiecie - dla autentycznego smaku domowego jedzenia.
Feringa Meat Menu w skrócie: Z miłością i precyzyjnością tworzona w Austrii, domowy smak. Co najmniej 70% mięsa albo ryb i wartościowych podrobów. Optymalne dla gatunku bezzbożowe przepisy z dopełniającą porcją dokładności, kreatywności i różnorakości.
Harmonijne kompilacje z warzywami i ziołami, które rosną w lokalnym ogrodzie. Uczciwa deklaracja: wyłączne użycie przekazanych komponentów. Autentyczny smak: Bez sztucznych barwników, aromatów i konserwantów.
Więcej informacji na temat Feringa Meat Menu odszukasz tutaj: Feringa Classic Meat Menu Feringa Single Meat Menu