Ferina Classic Meat Menu gromadzi cenne białka z conajmniej dwóch źródeł - 70% ryby lub ryby z podrobami, połączonych z lokalnymi warzywami, owocami lub ziołami. Receptury dobrane gatunkowo nie zwierają zbóż, nienaturalnych aromatów, barwników i konserwantów. Stworzona ze precyzyjnością, a także miłością w Austrii. Dokładnie przygotowane Letnie Menu Classic Meat jest edycją limitowaną, która przekonuje smakiem pysznej perliczki oraz soczystego kurczaka. Wzbogacona o dzikie jagody i kocią miętę. Szczegółowy dobór lokalnych elementów umożliwia tworzenie wielu kompilacji oraz urozmaiconych smaków. Wszystkie składniki wypisane na opakowaniu naprawdę znajdują się wewnątrz - prawdziwy, domowy smak. Feringa Classic Meat Menu w skrócie: skrupulatnie przygotowana z miłością w Austrii. Pyszny, domowy smak. 70% mięsa lub ryby z wartościowymi podrobami. Conajmniej dwa źródła białka. Dopasowana wysokogatunkowo receptura bez zbóż, za to z uzupełniającą porcją precyzyjności, kreatywności i rozmaitości. Jednostajne połączenie warzyw z ziołami, które spotkasz w domowych ogródkach. Szczera deklaracja: Używamy wyłącznie wymienionych części. Prawdziwy smak: bez nienaturalnych barwników, aromatów oraz konserwantów. Feringa - manufaktura z sercem!