W naszych menu Feringa Single Meat przywiązujemy dużą wagę do najwyższej jakości elementów: 75% mięsa lub ryby i podrobów, tylko jedno źródło białka, w połączeniu z wybranymi warzywami i ziołami – by zapewnić zgodną z dobrostanem gatunku recepturę bez zbóż, sztucznych aromatów, barwników i konserwantów.
Przygotowano w Austrii z najwyższą dokładnością i miłością! precyzyjny dobór lokalnych części pozwala na tworzenie mnóstwa kreatywnych kompilacji smakowych. Wszystko, co jest we wnętrzu, jest przekazane na opakowaniu - dla autentycznego smaku jak domowej roboty.
Zimowe Menu Single Meat to połączenie smacznego indyka z delikatnym pasternakiem i soczystą borówką brusznicą. Wytworne i pożywne menu na chłodne dni! Feringa Single Meat Menu w skrócie: Przygotowano z miłością i precyzyjnością w Austrii, smakuje jak domowe.
75% mięsa albo ryby i pełnowartościowych podrobów. Monoproteinowe receptury: pojedyncze źródło białka. Bezzbożowa receptura zgodna z dobrostanem gatunku, z dopełniającą porcją troski, kreatywności i rozmaitości.
Harmonijna kombinacja warzyw i ziół, rosnących w rodzimych ogródkach. Szczera deklaracja: użyto wyłącznie składniki przekazane w składzie. Autentyczny smak: bez sztucznych barwników, aromatów i konserwantów.
Feringa – przygotowana z miłością, jak w domu!