Ferina Classic Meat Menu zawierają cenne białka z co najmniej dwóch źródeł - 70% ryby albo ryby z podrobami, połączonych z lokalnymi warzywami, owocami lub ziołami. Receptury dobrane gatunkowo nie zwierają zbóż, sztucznych aromatów, barwników i konserwantów.
wytworzona ze dokładnością i miłością w Austrii. Feringa Classic Meat zimowe menu dziczyzna i gęś z delikatnym pasternakiem i owocem dzikiej róży przekonuje świątecznym charakterem i sezonowymi składnikami - dla szczególnie przytulnych posiłków w zimnej porze roku.
Tylko poprzez krótki czas i do wyczerpania zapasów! Feringa Classic Meat Menu w skrócie: precyzyjnie przygotowana z miłością w Austrii. Pyszny, domowy smak. 70% mięsa lub ryby z wartościowymi podrobami. Co najmniej dwa źródła białka.
przypasowana wysokogatunkowo receptura bez zbóż, za to z dodatkową porcją skrupulatności, kreatywności i rozmaitości. Stabilne połączenie warzyw z ziołami, które spotkasz w domowych ogródkach. Szczera deklaracja: używamy wyłącznie wymienionych składników.
Prawdziwy smak: bez sztucznych barwników, aromatów, a także konserwantów. Feringa - manufaktura z sercem!