Profesjonalna fontanna czekoladowa | 6.5kg | 10-100°C | 750W | 220-240V | śr. 410x(H)750mmFontanny czekoladowe cateringowe Optimal, to najwyższa półka wśród profesjonalnych urządzeń do zastosowań w gastronomii. Poszczególne urządzenia, w zależności od modelu, obsłużą każdy event od 20 do 300 gości.Fontanny posiadają regulowany termostat do sterowania podgrzewaniem oraz dwu lub trój-pozycyjny przełącznik regulujący działanie całego urządzenia. W trakcie pracy można ustawić samo podgrzewanie lub podgrzewanie i płynięcie. Dostosowywane nóżki pozwolą wypoziomować fontannę tak, by czekolada spływała równomiernie z każdej strony.przystosowane są do nieustannej, wielogodzinnej pracy. Zdejmowalne kaskady i dające się podzielić kolumny wyraźnie usprawniają transport, a także czyszczenie fontann.Napęd wirnikowy oraz magnetyczny zaimplementowany przez producenta w obszerniejszych modelach, pozwala na prawidłową pracę przy stosunkowo znikomych ilościach czekolady.świder i wirnik ze stali nierdzewne, obszerna moc grzałki, a także silnika, kaskady/talerze zdejmowane z kolumny, kolumna dzielona na komponenty, konkretne produkowane z najwyższej jakości stali nierdzewnej, możliwość użycia skrzyni/case'a transportowego, zabezpieczenie przeciwzwarciowe, zabezpieczenie termiczne, poprawna praca przy drobnej ilości czekolad, dyspenser do spuszczania czekolady, możliwość zastosowania dopasowanego podestu, angileska marka, Silnik Super SilentDo 12 godz. Pracy bez przerwy--//--CharakterystykaRodzaj Do komercyjnego użycia Przeznaczenie 50 do 130 gości Temperatura mała (°C) 10 Temperatura maksymalna (°C) 100 Do pracy ciągłej tak Stopki regulowane tak Termostat tak MateriałyMateriał Stal nierdzewna pojemnośćPojemność 2,5 - 6,5 kg Zasilanie i mocZasilanie Elektryczne Napięcie 220V, 240V Częstotliwość 50/60Hz Moc elektryczna (kW) 0,75 rozmiarySzerokość (mm) 530 Głębokość (mm) 640 Średnica (mm) 410 Wysokość (mm) 750 wymiary misy Ø 41 cm