Fontanna czekoladowa | 15kg | 10-100°C |1550W | 220-240V | śr. 530x(H)1350mmFontanny czekoladowe cateringowe Optimal, to najwyższa półka wśród profesjonalnych urządzeń do zastosowań w gastronomii. Poszczególne urządzenia, w zależności od modelu, obsłużą każdy event od 20 do 300 gości.Fontanny posiadają regulowany termostat do sterowania podgrzewaniem i dwu lub trój-pozycyjny przełącznik regulujący działanie całego urządzenia. Podczas pracy można ustawić samo podgrzewanie lub podgrzewanie i płynięcie. Dostosowywane nóżki pozwolą wypoziomować fontannę tak, żeby czekolada spływała równomiernie z każdej strony.przypasowane są do bezustannej, wielogodzinnej pracy. Zdejmowalne kaskady i dające się podzielić kolumny wyraźnie upraszczają transport, a także czyszczenie fontann.Napęd wirnikowy oraz magnetyczny zastosowany poprzez producenta w większych modelach, umożliwia poprawną pracę przy stosunkowo niepokaźnych ilościach czekolady.świder oraz wirnik ze stali nierdzewne, szeroka moc grzałki oraz silnika, kaskady/talerze zdejmowane z kolumny, kolumna dzielona na części, solidne stworzone z najwyższej jakości stali rdzoodpornej, możliwość zastosowania skrzyni/case'a transportowego, zabezpieczenie przeciwzwarciowe, zabezpieczenie cieplne, poprawna praca przy śladowej ilości czekolad, dyspenser do spuszczania czekolady, możliwość zastosowania dobranego podestu, angileska producent, Silnik Super SilentDo 12 godz. Pracy bez przerwy--//--CharakterystykaRodzaj Do komercyjnego użycia Przeznaczenie 120 do 300 gości Temperatura nieznaczna (°C) 10 Temperatura maksymalna (°C) 100 Do pracy ciągłej tak Stopki dostosowywane tak Termostat tak dane dopełniające W zestawie specjalny CASE do przechowywania MateriałyMateriał Stal nierdzewna objętośćPojemność 6 - 15 kg Zasilanie i mocZasilanie Elektryczne Napięcie 220V, 240V Częstotliwość 50/60Hz Moc elektryczna (kW) 1,55 rozmiarySzerokość (mm) 650 Głębokość (mm) 720 Średnica (mm) 530 Wysokość (mm) 1350 rozmiary misy Ø 53 cm