Zdjęcia Polin Od kuchni. żydowska kultura kulinarna
E-booki
Dostępność:Do kupienia
Od kuchni. żydowska kultura kulinarna (POLIN)
Do kupienia w: Marka: POLIN
37,05 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Skrócony opis produktu
Tytuł Od kuchni. Żydowska kultura kulinarna Autorzy Tamara Sztyma, Magdalena Maślak Język polski Wydawnictwo POLIN ISBN 978-83-961931-7-9 Rok wydania 2022 Wydanie 1 ilość stron 224 Format pdf, epub...
Prezentowany produkt Polin Od kuchni. żydowska kultura kulinarna nabędziesz w TaniaKsiazka.pl w świetnej cenie 37,05 zł. Promocja ta jest rezultatem kompleksowego porównania kilkuset hurtowni i sklepów w naszej bazie.
Podstawowe cechy
ISBN
9788396193179
Autor
Tamara sztyma,magdalena maślak
Sprawdź promocyjne oferty na Polin Od kuchni. żydowska kultura kulinarna
Prezentujemy listę promocyjnych ofert na Polin Od kuchni. żydowska kultura kulinarna jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:
Polin Od kuchni. żydowska kultura kulinarna (sklep TaniaKsiazka.pl)
37,05 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
Informacje o dostępności i cenach zastosowane w klasyfikacji pobierane są prawie bez żadnych opóźnień.
Pełny opis produktu
Tytuł Od kuchni. Żydowska kultura kulinarna Autorzy Tamara Sztyma, Magdalena Maślak Język polski Wydawnictwo POLIN ISBN 978-83-961931-7-9 Rok wydania 2022 Wydanie 1 liczba stron 224 Format pdf, epub Spis treści Zygmunt Stępiński: Słowo wstępne Magdalena Maślak, Tamara Sztyma: Od kuchni. Żydowska kultura kulinarna TRADYCJA Małgorzata Kordowicz: Meandry koszerności Michael Schudrich: Kaszrut: jedzenie dla udoskonalonego życia Agata Rakowiecka: Wspólny stół
DIASPORA Joelle Bahloul: Kuchnia żydowskiej diaspory na świecie Leah Koenig: Czym właściwie jest kuchnia żydowska? Michael Wex: Czulent: praźródło kuchni żydowskiej Glenn Dynner: Żydowska karczma od kuchni? Historia w skrócie
nowoczesnOŚĆ Barbara Kirshenblatt-Gimblett: Zamieszanie w garnku: żydowskie kultury kulinarne w okresie innowacyjnym Eve Jochnovitz: Żydowski wegetarianizm Ruth Ellen Gruber: Lokale żydowskie, czy "żydowskie"? Gil Hovav: Kuchnia izraelska dziś
WSPOMNIENIA Bella Szwarcman-Czarnota: Kuchnia z tego świata Ruth i Philipp Ladovscy: United Bakers Dairy Restaurant: rodzinna restauracja Gołda Tencer: W kuchni mamy Soni Hanna Merlak: Żydzi od kuchni Devra Ferst: Jewish Food Society: narracja poprzez kuchnię
PRZEPISY Chałka Maca Czulent Gefiletefisz Kugel Hamin Chraime Mina de espinaca nienaturalna ryba Humus Naleśniki z serem Karp po żydowsku Macebraj Amoronia
Parametry
ISBN
9788396193179
Autor
Tamara sztyma,magdalena maślak
Wydawnictwo
Polin
Tematyka
Kulinaria, hobby, poradniki
Kategoria
E-booki
Producent
POLIN
Opinia użytkowników
-
Opinie oraz Recenzje
Tomasz A.
27.11.2024
Nadesłane przez konsumentów opinie i recenzje produktu mogą ułatwić zakup innym odwiedzającym
Jeśli skorzystać z pokazywanego produktu Polin Od kuchni. żydowska kultura kulinarna podeślij do nas swoją subiektywną opinię i recenzję. Napisz jakie są Twoje wrażenia z użytkoania, czy jesteś usatysfakcjonowany z zakupu, a także czy relacja jakość / cena jest dla Ciebie na satysfakcjonującym poziomie.