Katarzyna Biłas, autorka książki "Bez cukru a słodkie", po raz kolejny udowadnia, iż można schudnąć bez rezygnacji z kulinarnych przyjemności!
Jeśli wydaje ci się, iż będąc na diecie musisz zrezygnować z ulubionych klasycznych potraw, ta książka jest dla ciebie! Bigos, karkówka, kluski śląskie czy dania z makaronem dodatkowo mogą znaleźć stałe miejsce w zdrowym jadłospisie, o ile tylko nauczysz się trafnie je przyrządzać, a także w jednostajny sposób konsolidować z innymi potrawami.
Dzięki tej książce poznasz niemal 120 przepisów na pełnowartościowe dania obiadowe, które nie tuczą, a nadal są pyszne. Znajdziesz wśród nich posiłki mięsne i wegetariańskie, makarony, zapiekanki, faszerowane warzywa, zupy i surówki oraz zdrowsze wersje fast foodów.
Zadbaj o zdrowie i smukłą sylwetkę bez diet i wyrzeczeń!