Czekolada mleczna z karmelizowanymi orzechami makadamii. Smak karmelizowanych orzechów eksponuje nieziemską słodycz czekolady. Stanie na wysokości zadania genialnie jako miły upominek.
Dlaczego belgijska czekolada uważana jest poprzez wielu za najlepszą na świecie? Decyduje o tym nie tylko najwyższa jakość ziaren kakaowca, którego używa się do jej wyrobu. Belgijska czekolada to w głównej mierze bardzo długa, bogata i barwna tradycja, a także działająca w służbie tej tradycji technologia.
Cukiernikom spod znaku Dolfin od dziesięcioleci przyświeca jeden i ten sam cel: harmonijne połączenie naturalnych, autentycznych i organicznych elementów z znakomitą masą czekoladową. Owoce, przyprawy, zioła, kwiaty, różne orzechy oraz inne słodkości - te i inne dodatki pozwalają nadać czekoladzie nowy, niemal nieprzeciętny wcześniej smak, akcentując równocześnie wszystkie jej mocne strony.
Dolfin czerpie z tradycji i natury, ale stawia także na nowoczesność. Wzbogacona oryginalnymi dodatkami czekolada ma smakować tak, jak nigdy wcześniej, ma być inspirująca, zaskakująca i cudownie pyszna - a przy tym zawierać ma jak najmniej tłuszczu i cukru.
Daj się porwać wyobraźni cukierników Dolfin i rozpocznij prawdziwą przygodę ze światem czekolady!