wspaniałe połączenie mlecznej czekolady i konwencjonalnych, belgijskich ciasteczek korzennych. Upominek, który dosłownie rozpływa się w ustach.
Dlaczego belgijska czekolada uważana jest przez wielu za najkorzystniejszą na świecie? Decyduje o tym nie tylko najwyższa jakość ziaren kakaowca, którego używa się do jej wyrobu. Belgijska czekolada to najczęściej niezwykle długa, bogata i barwna tradycja, a także działająca w służbie tej tradycji technika.
Cukiernikom spod znaku Dolfin od dziesięcioleci przyświeca jeden i ten sam cel: harmonijne połączenie naturalnych, autentycznych i ekologicznych składników z świetną masą czekoladową. Owoce, przyprawy, zioła, kwiaty, zróżnicowane orzechy oraz inne słodkości - te i inne dodatki pozwalają nadać czekoladzie nowy, niemal niezrównany wcześniej smak, wyróżniając jednocześnie wszystkie jej mocne strony.
Dolfin czerpie z tradycji i natury, lecz stawia też na postępowość. Wzbogacona oryginalnymi dodatkami czekolada ma smakować tak, jak nigdy wcześniej, ma być inspirująca, zaskakująca i cudownie pyszna - a przy tym zawierać ma jak najmniej tłuszczu i cukru.
Daj się porwać wyobraźni cukierników Dolfin i rozpocznij prawdziwą przygodę ze światem czekolady!