W każdym patyczku są 2 g najkorzystniejszej herbaty Cejlon. Subtelna, bursztynowa barwa i niezapomniany smak. Serwować z plasterkiem cytryny. STICK TEA za każdym razem będzie wzbudzać fascynację i pobudzać rozmowę przy filiżance herbaty.STICK TEA - to unikalny sposób parzenia herbaty w jednorazowym siteczku i:• brak fusów, • dostosowywana intensywność smaku herbaty, • niepotrzebna łyżeczka,• higienicznie i estetycznie, • ciekawie, zabawnie i smacznie.Sposób przygotowania: włóżcie patyczek do kubka, zalejcie wrzącą woda, odczekajcie chwilkę i pomieszajcie tym samym patyczkiem, aż uzyskacie żądaną intensywność herbaty. Tym samym patyczkiem można pomieszać i cukier.Zalecenia: Czarna herbata jest znakomita z potrawami o intensywnym smaku: mocna i krzepka herbata Assam poprawnie komponuje się ze słodkościami, lekka i kwiatowa herbata Keemun nadaje się do potraw mięsnych, a delikatna herbata Darjeeling jest rewelacyjna do potraw ziemniaczanych i delikatnych mięs. Wszystkie herbaty należycie komponują się z najróżniejszymi rodzajami sera.