W hołdzie kwitnącej historii Covent Garden jako targu owoców i kwiatów, Whittard of Chelsea stworzył tę perfekcyjną kaskadę płatków, od chabrów po jasne szafirki i nagietki. To nieznaczna filiżanka wielkomiejskiego raju!- rodzaj herbaty: czarna- Profil smakowy: brzoskwinia i morela - Łączenie z potrawami: bezy i świeża śmietana- Postać herbaty: herbata sypana- ilość porcji (1 łyżeczka/2 g na filiżankę): 100 g = 50 filiżanekPropozycja podania: Gorąca filiżankaUżyj 1 łyżeczki sypanej herbaty na 200 ml wody. Herbata mrożona2 łyżeczki sypkiej herbaty, 100 ml świeżo przegotowanej wody, lód, owoce lub mięta do dekoracji (opcjonalnie).1. Wsyp sypką herbatę do torebki wielokrotnego napełniania lub zaparzacza i umieść w filiżance albo szklance żaroodpornej.2. Zalej herbatę świeżo przegotowaną wodą. Wyjmij torebkę lub zaparzacz.3. Dopełnij dużą ilością lodu.4. Udekoruj owocami i gałązkami mięty, jeśli chcesz.elementy: czarna herbata, aromaty, 4% płatków nagietka, krokosza barwierskiego i bławatka.stosowna dla wegetarian i wegan.Warunki przechowywania: przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od silnego światła i zapachów. Po otwarciu przechowywać w szczelnym pojemniku.