wytwarzany ze jednostajnego żeliwa, co pozwala na wieloletnie wykorzystywanie, kolorowy na zewnątrz, biały we wnętrzu. Trafny kontakt z powierzchnią grzewczą zagwarantuje równomierne rozprowadzanie ciepła i długofalowe utrzymywanie ciepła na wszelkich rodzajach kuchni - jeszcze indukcyjnych.
Owalna, wykonana ze zrównoważonego żeliwa, co pozwala na wieloletnie użytkowanie, kolorowa na zewnątrz, biała w środku. We wnętrzu pokrywki znajdują się wypustki, z których woda spływa równomiernie na potrawę, pozwalając na jej zdrowe duszenie we własnym soku. Słuszny kontakt z powierzchnią cieplną zagwarantuje równomierne rozprowadzanie ciepła i długotrwałe utrzymywanie ciepła na wszystkich rodzajach kuchni - na dodatek indukcyjnych.
kolisty tagine, naczynie rodem z Maroka, wytwarzany ze emaliowanego żeliwa. Zezwala na delikatne przygotowanie potraw i stanowczo nadaje się do utrzymywania ciepła potraw i ich serwowania. Kolorowa pokrywka ceramiczna służy do powolnego smażenia potraw we własnych sokach z zachowaniem ich smaku i cechy odżywczych, jak na dodatek do energooszczędnego gotowania i duszenia. Optymalny kontakt z powierzchnią cieplną zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła i długotrwałe utrzymywanie ciepła na wszelkich rodzajach kuchni - jeszcze indukcyjnych.
produkowana z ciężkiego żeliwa, z naczyniem i przykrywką emaliowana w odcieniu beżowym we wnętrzu i w odcieniu szarym na zewnątrz. Zagwarantuje równomierne rozprowadzanie ciepła oraz długofalowe zachowanie ciepła. Wyjątkowo wytrzymała, co umożliwia wieloletnie używanie. Nadaje się do wszystkich rodzajów kuchenek - ponadto indukcyjnych - i do piekarników (do 240 °C).