wytwarzany ze zrównoważonego żeliwa, co umożliwia wieloletnie używanie, kolorowy na zewnątrz, biały we wnętrzu. Adekwatny kontakt z powierzchnią grzejną zagwarantuje równomierne rozprowadzanie ciepła i długotrwałe utrzymywanie ciepła na wszelkich rodzajach kuchni - dodatkowo indukcyjnych.
Owalna, wyprodukowana ze zrównoważonego żeliwa, co pozwala na wieloletnie użytkowanie, kolorowa na zewnątrz, biała w środku. W środku pokrywki znajdują się wypustki, z których woda spływa równomiernie na potrawę, pozwalając na jej zdrowe duszenie we własnym soku. Słuszny kontakt z powierzchnią grzewczą zagwarantuje równomierne rozprowadzanie ciepła i długookresowe utrzymywanie ciepła na wszelkich rodzajach kuchenek - też indukcyjnych.
kolisty tagine, naczynie rodem z Maroka, stworzony ze emaliowanego żeliwa. Zezwala na delikatne przygotowanie potraw i istotnie pasuje do utrzymywania ciepła potraw i ich serwowania. Kolorowa pokrywka ceramiczna służy do powolnego smażenia potraw we własnych sokach z zachowaniem ich smaku i parametry odżywczych, jak również do energooszczędnego gotowania i duszenia. Adekwatny kontakt z powierzchnią grzewczą zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła i długofalowe utrzymywanie ciepła na wszelkich rodzajach kuchni - dodatkowo indukcyjnych.
wytwarzana z ciężkiego żeliwa, z naczyniem i przykrywką emaliowana w odcieniu beżowym w środku i w odcieniu szarym na zewnątrz. Zagwarantuje równomierne rozprowadzanie ciepła, a także długofalowe zachowanie ciepła. Wyjątkowo wytrzymała, co zezwala na wieloletnie stosowanie. Pasuje do wszelkich rodzajów kuchenek - także indukcyjnych -, a także do piekarników (do 240 °C).