Tarczowy termometr do żywności, -20°C do 102°C z czarnym klipsemDo wartości wewnętrznych: analogowy termometr wbijany do pomiarów temperatur w środku potrawy na etapie chłodzenia i w czasie obróbki cieplnej.Sterowanie - Głebokość wbijania 120mm Materiał czujnika temperatury Stal szlachetna Średnica czujnika temperatury 3.8mm Zakres zastosowania duże kuchnie Chłodnie Chłodnie zamrażarki pomieszczenia chłodnicze Zakres temperatury od -20°C Zakres temperatury do 102°C Wersja Analogowo Z czujnikiem temperatury tak przypasowane do Pomiary temperatury wnętrza potrawy Kontrola temperatury w trakcie transportu i przechowywania właściwości Zakres temperatury jeszcze w stopniach Fahrenheita Wielkość pola wskaźnika Ø 25 mm odcień Biały Czarny metaliczny Jednostki miary temperatury °C °F Bateria - W pakiecie nasadka ochronna Materiał Stal szlachetna Tworzywo sztuczne Ważna wskazówka Nie stosować w piekarniku szerokość 27 mm głębokość 27 mm wysokość 140 mm waga 0.015 kg --//--CharakterystykaRodzaj Tarczowy Przeznaczenie do żywności kolor Czarny, Srebro Temperatura minimalna (°C) -20 Temperatura maksymalna (°C) 102 informacje dodatkowe Analogowo; Zakres temperatury w dodatku w poziomach Fahrenheita MateriałyMateriał Tworzywo sztuczne, Stal nierdzewna Sposób wykorzystania wymiaryDługość (mm) 27 Szerokość (mm) 27 Wysokość (mm) 140