Livarno home Nóż z bambusową rękojeścią Opis towaru poręczny uchwyt wytwarzany z bambusa zgodność z EN ISO 8442-1 N z instrukcjami dotyczącymi pielęgnacji nóż szefa kuchni: długie, wygięte ostrze ze stali szlachetnej do zastosowań uniwersalnych — świetny do krojenia, cięcia i siekania nieskomplikowana obsługa i długotrwała ostrość długość ostrza: ok.
19 cm nóż Santoku: tradycyjny fason japoński bardzo ostre ostrze umożliwiające skrupulatne krojenie bez wysiłku długość ostrza: ok. 17 cm tasak: wąskie, ostre ostrze do czystego i prostego rozdrabniania żywności nietrudna obsługa i długofalowa ostrość długość ostrza: ok.
17 cm parametry artykułu table Długość ostrza: nóż szefa kuchni: ok. 19 cm; nóż Santoku: ok. 17 cm; tasak: ok. 17 cm Materiał ostrza: stal szlachetna rodzaj szlifowania: gładki Uchwyt: z bambusa Ostrość: nóż szefa kuchni: długookresowa; nóż Santoku: bardzo ostry; tasak: długofalowa zastosowanie: nóż szefa kuchni: przystępny w obsłudze; nóż Santoku: dokładne krojenie bez wysiłku; tasak: prosty w obsłudze Osłona ostrza: nie Można myć w zmywarce: nie Waga: nóż szefa kuchni: ok.
195 g; nóż Santoku: ok. 188 g; tasak: ok. 205 g Długość kompletna: nóż szefa kuchni: ok. 32 cm; nóż Santoku: ok. 30 cm; tasak: ok. 30 cm