Przeznaczenie Jednym z podstawowych narzędzi, które powinny znaleźć się w kuchni jest tarka kuchenna dedykowana do tarcia i ścierania wielu produktów spożywczych. Tarki kuchenne wyróżniają się ogromną wszechstronnością zastosowań, można używać ich do tarcia warzyw, sera, czekolady, imbiru, czy cytrusów. Warto zainwestować w małą, praktyczną tarkę JALO! atrybuty specyficzne Tarka ręczna to podstawowe kuchenne narzędzie, wykorzystywane do przyrządzania wielu dań, deserów, a także przekąsek. Artykuł posiada ostre, profilowane ostrza. Spełni oczekiwania nadzwyczajnie do pokrojenia skórki cytryny, limonki czyniepokaźnego starcia sera do spaghetti. Tarka JALO to połączenie wykwintnego złotego koloru z drewnianą rączką. Tarka ma rozmiary 25x6 cm. Materiał Tarka JALO została stworzona ze stali nierdzewnej. Rączka to drewno akacjowe. Produkt jest dedykowany do kontaktu z żywnością. Należy myć ręcznie.