Stojak na tacę typ sprzętu użytkowanego w placówkach gastronomicznych, takich jak restauracje, hotele i imprezy cateringowe, do przechowywania i wyświetlania tacek z jedzeniem. Stojak na tace jest asygnowany do utrzymywania tac na komfortowej wysokości do serwowania, często ma dostosowywane nogi, aby pomieścić zróżnicowane rozmiary tac. Może być użytkowany do przechowywania najróżniejszych tacek, takich jak tace na żywność, tacki na napoje i tacki na desery, i pomaga utrzymać żywność w bezpiecznej temperaturze. Stojak na tacę jest przystępny w czyszczeniu i konserwacji, można go przetrzeć wilgotną ściereczką i wysuszyć po użyciu. Stworzony z trwałego materiału i jest przeznaczony do utrzymywania tac na wygodnej wysokości do serwowania, dzięki czemu nieprzeciętnie pasuje na wszystkiego typu imprezy. Możliwość składania Plastikowe nóżki zabezpieczające przed uszkodzeniem podłogi Pasy podtrzymujące tace