idealna przekąska dla średnich ras (10-25 kg) - to gratka dla Brit Training M. Trenining Brit Snack M nie obciąża organizmu, nie ma negatywnego wpływu na aktywność i koncentrację psa, nie szkodzi psu i wpada w rewelacyjne przysmaki, któłre spełniają zasady korzystnego odżywiania psółw.
Są zdrowe i adekwatne dla każdego psa. Połączenie mięsa z kurczaka i ryżu smakuje każdej sierści. Kształt, wielkość i tekstura potrawy powodują, iż smakołyk jest łatwiej przyswajany. W efekcie osiągalne jest codzienne podawanie tych smakołykółw, czy to w nagrodę, motywację, czy po prostu w celu poprawy smaku.
Korzyści z Brit Training Snack M: szczególnie smaczne i przyswajalne smakołyki odpowiednie jako nagroda (za motywację lub zasługę) półłmiękkie przysmaki bez negatywnego wpływu na aktywność, rółwnowagę kaloryczną zębółw i dziąseł Charakterystyka Brit Training Series: Hodowca często może zadać sobie pytanie, dlaczego trenować psa.
Odpowiedź jest prosta. Głółwnym powodem jest wzmocnienie i wzmocnienie związku hodowcółw psółw. Dodatkowo szkolenie dla psa jest formą rozrywki. Dzięki niemu pies eliminuje niepożądane przejawy jego zachowania (agresja, nieśmiałość).
Smakołyki są podzielone na 4 rodzaje wielkości dla rółżnych ras (S - XL), a 1 wariant jest specjalnie wykonany dla szczeniąt wszystkich ras. Są bardzo smaczne, wysoko strawne i zrółwnoważone kalorycznie.
Ich wymiar jest wyśmienity do użycia jako zachęta do działania. Trening Brit nie obciąża ciała i nie ma negatywnego wpływu na aktywność podczas treningu. Brit Training Snack jest tworzona poprzez wytłaczanie.
Dzięki odpowiednio dopasowanemu procesowi technicznemu i odpowiednim minimalistyczncom, przekąska jest ekstra strawna, a wartość energetyczna przysmaku osiąga słuszny poziom (genialnie, wartość Brit Training powinna wynosić około 20% całkowitej porcji żywności).
Przysmaki Brit Training są nagrodą za âEURžulubioneâEURť ciastka i suszone mięsa. W biszkoptach gąbkowych zawarta jest zbyt pokaźna ilość węglowodanółw, a suszone mięso nie daje furryerowi wystarczająco wyważonego stosunku koniecznych substancji.