pakiet gryzaków na korzystne trawienie* - 10 szt. Gryzaków
Ten mix może wpłynąć na ulepszenie procesów trawiennych u Twojego psa. Sugerowany jest też dla psów, które zjadają trawę, śmieci czy odchody.
Żwacze (suszone żołądki) to psi przysmak wyjątkowo bogaty w mikroelementy, perfekcyjnie wpływający na układ pokarmowy psa, nieraz zalecany przez weterynarzy jako naturalny probiotyk, ulepszający trawienie i perystaltykę jelit psa.
Płuca wołowe natomiast to gryzak lekkostrawny, niskotłuszczowy. Wyśmienicie nadają się jako przekąska dla psów mniejszych, psów wrażliwych czy starszych. Polecane dla psów z tendencją do nadwagi.
Zapakowany w komfortowy, przeźroczysty worek rodzaju doypack ze struną, dzięki temu można wielokrotnie i komfortowo otwierać i zamykać opakowanie a zapachy - te przyjemne dla psa - nie będą oddziaływały na otoczenie.
W tym zestawie Twój pies może znaleźć:
- żwacze wołowe
- żwacze baranie
- płuca wołowe
- mięso wołowe
- przełyk wołowy
* podane zawartości mogą różnić się nieznacznie w gotowym komplecie i są uzależnione od poszczególnych wag składowych. Jeśli Twój pies nie toleruje któregokolwiek ze składników i chcesz go wymienić na inny to skontaktuj się z nami albo wpisz optymalne informacje w uwagach do zamówienia.
Gryzak stanowi uzupełnienie jednostajnej diety psa - stosować pod nadzorem właściciela jako nagrodę albo w celu zaspokojenia naturalnej potrzeby żucia.
Zapewnić dostęp do świeżej wody.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
towar może tłuścić/plamić tkaniny i dywany.
Produkty Balto:
• w pełni naturalne i nieprzetworzone: bez dodatków, konserwantów, barwników, wybielaczy
• bezpieczne dzięki pasteryzacji cieplnej
• idealnie nadają się do czyszczenia zębów
• nie zawierają chemicznych poprawiaczy
• suszone, a nie wędzone toteż nie zawierają popiołu
• nie tracą wartości odżywczych
UWAGA: Podawać psu pod nadzorem właściciela z dostępem do świeżej wody. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Nie do spożycia poprzez ludzi. Należy wykorzystać w ciągu 12 miesięcy od daty produkcji. Nr partii jest datą produkcji.