niewiele znaczący rondelek o dużych możliwościach – tak w skrócie można opisać prezentowany model Salina Granitium od Ballarini. Gdy chcesz podgrzać sobie niewielką porcję zupy, przygotować sos do makaronu albo polewę do ciasta, albo rozgrzać się aromatyczną korzenną herbatą – sięgnij właśnie po niego!
mocne strony: Sześciowarstwowa nieprzywierająca powłoka Granitium Ti-X umocniona tytanem dla udoskonalonej ochrony przed zarysowaniami i pęknięciami. Technologia Radiant Induction, zezwalająca ocenić stopień rozgrzania na kuchence indukcyjnej.
Można go myć w zmywarce. Ballarini to jedna z najstarszych marek zastawy stołowej we Włoszech. Producent została założona w 1889 roku. Firma stała się najistotniej znana w 1960 roku, kiedy rozpoczęto produkcję naczyń kuchennych z nieprzywierającą powłoką.
marka zajmuje się produkcją naczyń równocześnie do korzystania domowego jak i fachowego. Głównymi cechami akcentującymi firmę są bezusterkowość i trwałość. Firma ma własną niepowtarzalną technikę nakładania niepr...