[post_narrow]
Kto choć raz w życiu używał w kuchni naprawdę ostrego noża, ten nadzwyczajnie rozumie fascynację doskonałym sprzętem.choćby najkorzystniejsze ostrze z czasem traci swoje cechy tnące. Utrzymanie jakości w przypadku noży jest jednym z najmocniejszych czynników umilających codzienną pracę w kuchni.
Kluczowy jest szlif. Lecz zanim zaintrygowany tematem zaczniesz przeszukiwać najdalsze zakątki Internetu, spokojnie przeczytaj tekst do końca.
Ostrzałka do noży Zwilling V-Edge zagwarantuje mistrzowskie ostrzenie w domowych warunkach. Jej mechanizm ostrzący jest arcytrudnie prosty i absolutnie sprawny. Ostrze należycie szlifowanego noża powinno od dołu do góry układać się w literę V. Dzięki ukształtowanym w ten sposób kamieniom ceramicznym szlifowane jest ono równo na całej długości bez ryzyka uszkodzenia. Dla noży europejskich i japońskich przystępne są wymienne adaptery o różnorodnych kątach, które, jeśli akurat nie są wykorzystywane, mogą być przechowywane w wygodnym schowku u spodu urządzenia. Ich podmiana jest banalnie prosta i nie wymaga pomocy specjalisty.
Poza niezwykłą funkcjonalnością, ostrzałka V-Edge odznacza się unikalnym designem i najwyższą jakością wykonania, dzięki temu już na pierwszy rzut oka widać, iż jest naprawdę prawidłowym narzędziem. Zamiast za każdym razem chować ją do szafy, może stać na blacie urozmaicając i zdobiąc wyposażenie każdej kuchni, będąc pod ręką podczas przygotowania wszelkich powszednich posiłków.
Dzięki ostrzałce ZWILLING V-Edge Wasze noże za każdym razem będą profesjonalnie naostrzone, ciesząc przy każdym użyciu.
atrybuty SZCZEGÓLNE:[/post_narrow]