Mus czekoladowy marki Lindt, do przygotowania na zimno. Powstaje z deserowej czekolady renomowanego szwajcarskiego producenta. Opakowanie zawiera elementy wystarczające do przygotowania 4 porcji musu. Proszek czekoladowy należy rozpuścić w szklance zimnego odtłuszczonego mleka, ubijając blenderem lub trzepaczką dla uzyskania jednolitej konsystencji, następnie rozlać do czterech pucharków i schładzać poprzez godzinę w lodówce. Gotowy deser należy spożyć w ciągu 24 godzin.
komponenty: czekolada w proszku 38% (cukier, kakao w proszku - masa kakaowa minimum 33%), cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, skrobia modyfikowana, syrop glukozowy, olej kokosowy, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mlekowym), białka mleka, kawa rozpuszczalna, aromaty, sól.