Tigullio Pesto Olive e Caperi - pesto z oliwek z dodatkiem kaparów.
Gotowe pesto Tigullio, to znakomita sugestia na prędki obiad we włoskim stylu. Dodatek kaparów w pesto z oliwek stwarza perfekcyjne połączenie.
Sposób przygotowania obiadu z Tigullio Pesto Olive E Capperi:
1. W osolonej wodzie ugotuj makaron
2. Zawartość słoiczka, lekko podsmaż na minimalnej ilości oleju.
3. Wymieszaj podsmażone pesto z ugotowanym makaronem, dodając pół szklanki wody z jego gotowania.
Skład: olej słonecznikowy, 20% pasta z czarnych oliwek (17,9% oliwki leccino, 1% oliwki Taggiasca, sól, olej słonecznikowy, korektor kwasowości: kwas mlekowy), 18% zielone oliwki, syrop glukozowy, ziemniaki, serwatka w proszku, kapary 2%, migdały, błonnik ziemniaczany, pietruszka, sól, barwnik: karmel: białka mleka, regulator kwasowości: kwas mlekowy.
Słoik 185g