Syfon do bitej śmietany 1 L nieprzeciętne rozwiązanie dla kawiarni, pubów, cukierni, lodziarni, restauracji i cateringu, niezbędne do przygotowywania potraw kuchni molekularnej, wyróżnia smak przygotowywanych kremów, bitej śmietany, sosów, pianek, musów typu Espumas, zup i innych, proste w obsłudze oraz bezawaryjne, możliwe wcześniejsze przygotowanie bitej śmietany oraz sosów w syfonach i przetrzymywanie ich w chłodni nawet do kilku dni, rekomendujemy używać nabojów firmy ISI, głowica produkowana ze stali rdzoodpornej, sposób użycia: wlać 1 litr śmietany kremówki (30%), wbić 2 naboje, wstrząsnać syfonem; zaleca się wcześniejsze schłodzenie syfonu i śmietany, pasują naboje CREAM, końcówka tulipan w standardzie, Pojemność: 1 l, firma: iSi --//--PojemnościPojemność (L) 1 rozmiaryWysokość (mm) 300