Syfon do bitej śmietany 500 ml wspaniałe rozwiązanie dla kawiarni, pubów, cukierni, lodziarni, restauracji i cateringu, niezbędne do przygotowywania potraw kuchni molekularnej, akcentuje smak przygotowywanych kremów, bitej śmietany, sosów, pianek, musów typu Espumas, zup i innych, proste w obsłudze i niezawodne, możliwe wcześniejsze przygotowanie bitej śmietany, a także sosów w syfonach i przetrzymywanie ich w chłodni nawet do kilku dni, głowica tworzona ze stali nierdzewnej, sposób użycia: wlać 0.5 litra śmietany kremówki (30%), wbić 1 nabój, wstrząsnać syfonem; zaleca się wcześniejsze schłodzenie syfonu i śmietany, 2 końcówki w komplecie, rekomendujemy używać nabojów producenta ISI, Pojemność: 0.5 l --//--PojemnościPojemność (ml) 500 MateriałyMateriał stal nierdzewna