SONKO Baton ryżowy w czekoladzie białej z karmelem 16g – wrzuć coś na ząbGłód dopadł w najmniej odpowiednim momencie? Nic strasznego! zawsze miej przy sobie baton ryżowy w czekoladzie białej z karmelem, a takie sytuacje nie będą Ci straszne. Baton ryżowy w czekoladzie białej z karmelem to wyśmienita przekąska na każdą okazję. Słodki karmel połączony z czekoladą białą i chrupiącym ryżem to smak, któremu nie można się oprzeć. Taki batonik to także nadzwyczajny sposób na uroczy podarunek. Podaruj go bliskiej osobie albo komuś, kto lubi słodycze.Słodki batonik z chrupiącym ryżem — przekąska na każdą okazjęChrupiący brązowy ryż jest źródłem witaminy B1, która pomaga w utrzymaniu prawidłowego metabolizmu energetycznego. Mieści także witaminę B2, niezbędną do utrzymania prawidłowego stanu skóry, co więcej zawiera też witaminę E, która działa antyoksydacyjnie. Natomiast biała czekolada zapewnia produktowi doskonały smak.Dlatego także batonik z brązowym ryżem, białą czekoladą i karmelem jest genialnym pomysłem na szybką i lekką przekąskę, która zaspokoi głód i ponadto dostarczy potrzebnych witamin i minerałów. Będzie ona wyśmienitą alternatywą dla innych słodyczy. Batoniki ryżowe to perfekcyjny pomysł na urozmaicenie codziennej diety.To, co uwydatnia batoniki SONKO, to ich smak i zaimplementowane elementy. Batoniki SONKO są wyprodukowane ze starannie przypasowanych komponentów, które pozwalają uzyskać wyjątkowy smak. Są one znakomitym uzupełnieniem każdego posiłku!W skrócie: -to aż 60% czekolady-prosty skład: brązowy ryż + czekolada-1 baton to mniej aniżeli 80 kalorii-opakowanie w 100% nadające się do recyklinguSkładniki: 60% czekolada biała z karmelem [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, 6,3% proszek karmelowy (odtłuszczone mleko w proszku, serwatka w proszku (z mleka), cukier, tłuszcz mleczny), odtłuszczone mleko w proszku, tłuszcz mleczny, 0,9% cukier karmelowy, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna słonecznikowa, naturalny aromat waniliowy, sól], 40% ryż brązowy. Osiągalna występowanie soi, orzechów laskowych i glutenu. Najlepiej spożyć przed: data śladowej trwałości, numer partii i data produkcji - przekazane na boku opakowania. Przechowywać w suchym, chłodnym i nienasłonecznionym miejscu. Masa netto: 16 g.