Podręcznik do nauki specjalistycznego francuskiego słownictwa i określeń związanych z branżą gastronomiczną, poziom A1-A2. Skierowany do starszej młodzieży i dorosłych. En cuisine łączy naukę języka z praktyką zawodową.
transparentny i wzbogacony o treści związane z sektorem restauracyjnym, podręcznik skupia się na umiejętnościach komunikacyjnych, opierając się na zadaniach umieszczonych w kontekście pracy w kuchni. Książka odpowiada poziomowi A1-A2 Europejskiego Systemu Opisu Kształcenia Językowego i pomaga opanować umiejętności podnoszące kwalifikacje zawodowe.
En cuisine: podręcznik wszystko w jednym z płytą CD, przewodnik metodyczny w wersji papierowej albo elektronicznej. Tytuł Cuisine A1-A2 + CD Autor Jerome Cholvy Wydawnictwo CLE International EAN 9782090386738 ISBN 9782090386738 Kategoria Języki obce, Francuski liczba stron 112 Rok wydania 2020 Oprawa broszurowa