Podręcznik do nauki specjalistycznego francuskiego słownictwa i określeń związanych z branżą gastronomiczną, poziom B1-B2. Skierowany do starszej młodzieży i dorosłych. En cuisine et en salle łączy naukę języka z praktyką zawodową.
przezroczysty i wzbogacony o treści związane z sektorem restauracyjnym, podręcznik skupia się na umiejętnościach komunikacyjnych, opierając się na zadaniach umieszczonych w kontekście pracy w kuchni. Książka odpowiada poziomowi B1-B2 Europejskiego Systemu Opisu Kształcenia Językowego i pomaga opanować umiejętności podnoszące kwalifikacje zawodowe.
En cuisine et en salle: podręcznik wszystko w jednym + płyta DVD-Rom z filmami o kulturze i cywilizacji, przewodnik metodyczny w wersji papierowej albo elektronicznej. Tytuł En cuisine et en salle B1-B2 Autor praca zbiorowa Wydawnictwo CLE International EAN 9782090386752 ISBN 9782090386752 Kategoria Języki obce, Francuski liczba stron 256 Rok wydania 2016 Oprawa broszurowa