Zdjęcia sporządzanie napojów i potraw. towaroznawstwo i przechowywanie żywności. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne, 9788302135873
Podręczniki
Dostępność:Do kupienia
Sporządzanie napojów i potraw. towaroznawstwo i przechowywanie żywności. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne (WSIP)
EAN: 9788302135873 Do kupienia w: Marka: WSIP
74,47 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Skrócony opis produktu
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach kucharz i technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.6 (Przechowywanie...
Prezentowany wporownywarce artykuł sporządzanie napojów i potraw. towaroznawstwo i przechowywanie żywności. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne, 9788302135873 możesz nabyć w Bee.pl w naprawdę wartej rozważenia cenie 74,47 zł. Oferta ta jest efektem szerokiej analizy olbrzymiej liczby sklepów oraz hurtowni internetowych.
Podstawowe cechy
ISBN
9788302135873
Oprawa
Miękka
Sprawdź promocyjne oferty na sporządzanie napojów i potraw. towaroznawstwo i przechowywanie żywności. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne, 9788302135873
Prezentujemy listę promocyjnych ofert na sporządzanie napojów i potraw. towaroznawstwo i przechowywanie żywności. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne, 9788302135873 jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:
sporządzanie napojów i potraw. towaroznawstwo i przechowywanie żywności. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne, 9788302135873 (sklep Bee.pl)
74,47 zł
Idź do sklepuSuper oferta
sporządzanie napojów i potraw. towaroznawstwo i przechowywanie żywności. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne, 9788302135873 (sklep TaniaKsiazka.pl)
74,47 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (2)
Dane na temat dostępności produktu i cen wykorzystane w zestawieniu pobierane są w zasadzie natychmiast.
Pełny opis produktu
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności).
Publikacja pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności konieczne do oceny towaroznawczej bezkompromisowców i produktów żywnościowych. Wyczerpująco opisuje także zasady ich przechowywania. Liczne ilustracje ułatwiają zapamiętanie ważniejszych treści.
Dla nauczycieli przystępne są darmowe materiały metodyczne - do pobrania w Klubie Nauczyciela.
Parametry
ISBN
9788302135873
Oprawa
Miękka
Autor
Anna kmiołek
Wydawnictwo
Wsip
Ilość stron
288
Rok wydania
2016
Kategoria
Podręczniki
Producent
WSIP
Opinia użytkowników
-
Opinie oraz Recenzje
Zofia L.
21.05.2024
Każda przesłana opinia użytkownika ma dla sklepu wielkie znaczenie
Jeśli skorzystać z pokazywanego produktu sporządzanie napojów i potraw. towaroznawstwo i przechowywanie żywności. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne, 9788302135873 prześlij nam opinię i ocenę. Podaj jakie są Twoje wrażenia z korzystania, czy nie żałujesz zakupu produktu, a także czy relacja ceny do jakości jest dla Ciebie na dobrym poziomie.