Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).
Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania usług gastronomicznych, organizacji przyjęć okolicznościowych w zakładzie gastronomicznym, organizacji szkoleń i konferencji, organizacji przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, roli dobrych obyczajów w stosunkach międzyludzkich.
staranny wybór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelkami, rysunkami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.
Podtytuł: Szkoła ponadgimnazjalna. Kelner
ISBN: 9788302150401
Kod paskowy: 9788302150401
Autorzy: Szajna Renata, Ławniczak Danuta, Ziaja Alina
Wydanie: 1
Rok wydania: 2015
Kod wydawcy: 20321
Miejscowość: Warszawa
ilość stron: 368
Oprawa: Miękka
PKWiU: 58.11.1
Format: 17.0x24.0cm
Głębokość (mm): 16
Waga: 0.515
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka