Zdjęcia technologie produkcji cukierniczej. wyroby cukiernicze. tom ii. część 1. podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technolog żywności. szkoły ponadgimnazjalne

Podręczniki

Dostępność: Do kupienia

Technologie produkcji cukierniczej. wyroby cukiernicze. tom ii. część 1. podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technolog żywności. szkoły ponadgimnazjalne (Magdalena Kaźmierczak)

Do kupienia w: Sklep TaniaKsiazka.pl Marka: Magdalena Kaźmierczak
62,80 zł
Idź do sklepuSuper oferta

Skrócony opis produktu

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technice żywności i cukiernik. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Autorka...

Proponowany artykuł technologie produkcji cukierniczej. wyroby cukiernicze. tom ii. część 1. podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technolog żywności. szkoły ponadgimnazjalne nabędziesz w TaniaKsiazka.pl w interesującej cenie 62,80 zł. Oferta ta stanowi wynik kompleksowego porównania setek sklepów i hurtowni w bazie.

Podstawowe cechy

ISBN

9788302147180

Oprawa

Broszurowa

Sprawdź promocyjne oferty na technologie produkcji cukierniczej. wyroby cukiernicze. tom ii. część 1. podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technolog żywności. szkoły ponadgimnazjalne

Prezentujemy listę promocyjnych ofert na technologie produkcji cukierniczej. wyroby cukiernicze. tom ii. część 1. podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technolog żywności. szkoły ponadgimnazjalne jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:

technologie produkcji cukierniczej. wyroby cukiernicze. tom ii. część 1. podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technolog żywności. szkoły ponadgimnazjalne (sklep TaniaKsiazka.pl)

62,80 zł
Sklep TaniaKsiazka.pl
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
  • Informacje o dostępności towaru i zmianach cen zastosowane w rankingu są zczytywane niemal w czasie rzeczywistym.

Pełny opis produktu

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności i cukiernik. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych).

Autorka wyczerpująco opisała zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego i standardowe wyroby ciastkarskie. Uczeń ma szansę wykonać samodzielnie każdy typ produktu, korzystając z gotowego przepisu i procedur, które niejednokrotnie uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni. Kontrolę umiejętności praktycznych wspomagają tabele z zestawieniem wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów głównie popełnianych w procesie produkcji. Pytania na zakończenie rozdziałówpozwalają nie tylko sprawdzić wiedzę, lecz także zachęcić ucznia do doskonalenia umiejętności. W podręczniku zamieszczono liczne ilustracje i fotografie.

Parametry

ISBN

9788302147180

Oprawa

Broszurowa

Autor

Magdalena kaźmierczak

Wydawnictwo

Wsip

Ilość stron

248

Rok wydania

2014

Poziom nauczania

Szkoła średnia

Kategoria

Podręczniki

Producent

Magdalena Kaźmierczak

Opinia użytkowników

-

Opinie oraz Recenzje

Krzysztof R.
Krzysztof R.
28.12.2024
Każda opublikowana opinia użytkownika jest dla nas istotna
Jeżeli tylko miałeś okazję skorzystać z prezentowanego produktu technologie produkcji cukierniczej. wyroby cukiernicze. tom ii. część 1. podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technolog żywności. szkoły ponadgimnazjalne podziel się z nami swoją subiektywną recenzją lub opinią. Napisz jakie są Twoje z użytkoania, czy jesteś usatysfakcjonowany oraz czy relacja jakości do ceny jest dobra.

Dodaj opinię lub recenzję

Powiązane

Rekomendacja
Magdalena Kaźmierczak Technologie produkcji cukierniczej. wyroby cukiernicze. tom ii. część 1. podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technolog żywności. szkoły ponadgimnazjalne
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technice żywności i cukiernik. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji...
Rekomendacja
Magdalena Kaźmierczak Technologie produkcji cukierniczej. wyroby cukiernicze. tom ii. część 2. podręcznik do nauki zawodu cukiernik. szkoły ponadgimnazjalne
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności i cukiernik. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji...
Wybrane dla Ciebie
Rekomendacja
Zakaz publikacji w prasie danych osobowych i wizerunków osób publicznych podejrzanych lub oskarżonyc,970KS
Czarna opaska na oczach, imię i pierwsza litera nazwiska, a obok tego informacja o zajmowanym stanowisku, realizowanym zawodzie czy innych...
Rekomendacja
Wędrując ku dorosłości SP 5 ćw NPP 2018 RUBIKON - Praca zbiorowa,266KS
Ćwiczenia do wychowania do życia w rodzinie dla klasy 5 SP do Nowej Podstawy Programowej. Spis treści 1. Gdzie dom, tam serce twoje 2. Rodzina...
Rekomendacja
Kaligrafia zeszyt 1 - agnieszka kamińska Dragon
Do sklepu Szczegóły

Kaligrafia zeszyt 1 - agnieszka kamińska Dragon

11,50 zł
Nauka pisania nie musi być nudna! Zeszyt utrwala znajomość liter, uczy samodzielności, typowo jednak kształci charakter pisma. Stanowi nieprzeciętne...
Rekomendacja
Literki. pierwszy zeszyt
Do sklepu Szczegóły

Literki. pierwszy zeszyt

6,50 zł
KSIĄŻECZKA EDUKACYJNA dedykowana dla przedszkolaków. Przyjazne ilustracje nakłaniają do nauki PISANIA. Barwne NAKLEJKI do kompletowania,...
Rekomendacja
Word 2010 PL. Ilustrowany przewodnik
Do sklepu Szczegóły

Word 2010 PL. Ilustrowany przewodnik

22,90 zł
Pobierz dodatkowy rozdział do książki! >> Odkryj magiczny świat Worda 2010 Jak prędko opracować i wydrukować efektowne dokumenty tekstowe?Jak...
Rekomendacja
Career Paths-Accounting Student's Book Digibook - Taylor John, Peltier Stephen
Accounting z kolekcji Career Paths to publikacja asygnowana dla osób przygotowujących się do pracy lub zawodowo zajmujących się księgowością,...
Rekomendacja
Aspra Rola prezydencji w radzie unii europejskiej na przykładzie polityki rozszerzeniowej ue
Opracowanie ma charakter prekursorski i oryginalny ze względu na przedmiot badań, a także jego ujęcie. Prezydencja rotacyjna była realizowana...
Rekomendacja
Podstawy fizyki atomu Pwn wydawnictwo
Do sklepu Szczegóły

Podstawy fizyki atomu Pwn wydawnictwo

89,61 zł
Tytuł Podstawy fizyki atomu Autor Zofia Leś Język polski Wydawnictwo Wydawnictwo Naukowe PWN ISBN 978-83-01-18014-0 Rok wydania 2015 Warszawa...
Rekomendacja
Hyk wojciech, stojek zbigniew Analiza statystyczna w laboratorium badawczym
Tytuł Analiza statystyczna w laboratorium badawczym Autorzy Wojciech Hyk, Zbigniew Stojek Język polski Wydawnictwo Wydawnictwo Naukowe PWN...
Rekomendacja
Administrator zabezpieczeń
Do sklepu Szczegóły

Administrator zabezpieczeń

102,41 zł
Książka demonstruje zagadnienia dotyczące problematyki administrowania zabezpieczeniami wierzytelności. Zasadniczą jej część stanowi omówienie...
Rekomendacja
Maszyny kroczące Podstawy, projektowanie, sterowanie i wzorce biologiczne,100KS (1515210)
Tytuł Maszyny kroczące. Podstawy, projektowanie, sterowanie i wzorce biologiczne Autor Teresa Zielińska Język polski Wydawnictwo Wydawnictwo...
Rekomendacja
Bibliografi@. Historia, teoria, praktyka
Do sklepu Szczegóły

Bibliografi@. Historia, teoria, praktyka

38,00 zł
Tytuł Bibliografi@. Historia, teoria, praktyka Język polski Wydawnictwo SBP ISBN 978-83-64203-75-6 Rok wydania 2016 Warszawa ilość stron...