Zdjęcia podstawy gastronomii i technologii żywności. część 2, 86299702510KS (7467648)
Podręczniki
Dostępność:Do kupienia
Podstawy gastronomii i technologii żywności. część 2,510KS (7467648) (WSiP)
Do kupienia w: Marka: WSiP
64,80 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Skrócony opis produktu
Podręcznik pomaga kupić kompetencje wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniarz,...
Sugerowany produkt podstawy gastronomii i technologii żywności. część 2, 86299702510KS (7467648) nabędziesz w TaniaKsiazka.pl w niezwykle atrakcyjnej cenie 64,80 zł. Oferta ta jest wynikiem kompleksowych analiz kilkuset sklepów oraz hurtowni internetowych.
Podstawowe cechy
ISBN
9788302167829
Oprawa
Miękka
Sprawdź promocyjne oferty na podstawy gastronomii i technologii żywności. część 2, 86299702510KS (7467648)
Prezentujemy listę promocyjnych ofert na podstawy gastronomii i technologii żywności. część 2, 86299702510KS (7467648) jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:
podstawy gastronomii i technologii żywności. część 2, 86299702510KS (7467648) (sklep TaniaKsiazka.pl)
64,80 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
Informacje na temat aktualnych cen i dostępności produktu wykorzystane w powyższym rankingu są zczytywane w zasadzie bez opóźnień.
Pełny opis produktu
Podręcznik pomaga kupić kompetencje wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniarz, technik technologii żywności, technik przetwórstwa mleczarskiego, przetwórca ryb.
Znana i...
Parametry
ISBN
9788302167829
Oprawa
Miękka
Autor
Anna kmiołek
Wydawnictwo
Wsip
Ilość stron
192
Rok wydania
2017
Kategoria
Podręczniki
Producent
WSiP
Opinia użytkowników
-
Opinie oraz Recenzje
Adam T.
28.12.2024
Twórz razem z nami aktywną zbiorowość - przesyłaj opinie opinie / recenzje dla produktu WSiP
Jeśli tylko udało Ci się skorzystać z prezentowanego produktu podstawy gastronomii i technologii żywności. część 2, 86299702510KS (7467648) podziel się z innymi swoją opinią i recenzją. Wskaż jakie są Twoje z korzystania, czy możesz polecić produkt, a także czy relacja jakości do ceny jest dla Ciebie wystarczająca.
Podręcznik charakteryzuje czytelna struktura, co istotnie usprawnia prowadzenie lekcji: podział na działy i rozdziały, chronologiczne uporządkowanie...
Nauka pisania nie musi być nudna! Zeszyt utrwala znajomość liter, uczy samodzielności, typowo jednak kształci charakter pisma. Stanowi nieprzeciętne...