Opis produktu
PROVIT 80
to głęboko odmieniony towar, którego pierwowzorem był PROVIT 85. Idea wprowadzonych modyfikacji zasadzała się na powiększeniu wartości biologicznej tej odżywki. Zamiana albuminy białka jaja na najwyższej jakości koncentrat protein serwatkowych (WPC) , pokaźnie podniosła biodostępność PROVIT 80 w porównaniu z wcześniejszą wersją. Ogromnego znaczenia nabiera fakt,znaczący dodatek koncentratu białek serwatki wyjątkowo przyspiesza czas absorpcjipierwszych aminokwasów uwolnionych ze struktur białkowych części towaru. Nie bez podstaw można, zatem, określić skład jakościowo-ilościowy towaru, stworzony poprzez bezkompromisową kadrę naukową Olimp Laboratiories, jako świetny - harmonizuje w sobie doskonałe proporcje pełnowartościowych białek o prędkiej (WPC) i przedłużonej kinetyce wchłaniania (izolat białek sojowych - SPI). na dodatek produkt został wzbogacony o jedne z najskuteczniejszych aktywatorów
metabolicznych, takich jak cholina (substrat do syntezy neuroprzekaźnika - acetylocholiny), inozytol (prekursor na ścieżce sygnałowej hormonów podwzgórze i przysadki) czy L-karnityna (transporter kwasów tłuszczowych do wnętrza mitochondrium). Ich spożycie bardzo skutecznie wspomaga korzystny przebieg procesów metabolicznych, zapewniając najwyższą wydolność i koncentrację osiąganą przy intensywnym wysiłku fizycznym, jak w dodatku w trakcie powszednich czynności. PROVIT 80 to
gwarancja utrzymania dodatniego bilansu azotowego w organizmie, przy wyjątkowo korzystnym stosunku jakości do ceny.
PROVIT 80
nieprzeciętnie pasuje do używania w okresie przed i potreningowym w celu dostarczenia trafnej ilości łatwoprzyswajanych protein i nasycenia krwi anabolicznymi aminokwasami. To także świetny wybór, gdy chcemy uzupełnić swoją dietę o wysokiej jakości białko w ciągu dnia. Szybko przygotujesz pysznego i sycącego szejka.artykuł uzupełniające opcje:
Smak
: dowolny, tiramisu, waniliowy, czekoladowyDawkowanie
Dawkowanie:
2-3 porcje dziennie pomiędzy posiłkami. By przygotować 1 porcję wsyp 35 g odżywki do 250 ml mleka albowody i rozpuść.
Skład
Skład: w 100 g na porcję (35 g)
Wartość energetyczna 1488 kJ / 356 kcal 518 kJ / 124 kcal
Białko 80 g 28 g
Węglowodany 2,2 g 0,8 g
w tym cukry 2,2 g 0,8 g
Tłuszcz 3 g 1 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0,2 g
Powered żeby TCPDF (www.tcpdf.org)
wygenerowano w