100% koncentratu białka serwatkowego
Smak: masło orzechowe
Suplement diety WHEY 100 mieści 100% najwyższej jakości koncentratu białka serwatkowego, który jest doskonałym źródłem pełnowartościowych protein zwierzęcych. WHEY 100 jest bogaty we wszystkie niezbędne do budowy włókien mięśniowych aminokwasy, w tym BCAA i L-Glutaminę. WHEY 100 rewelacyjnie się rozpuszcza i prędko się wchłania, a zawarte w nim proteiny serwatkowe intensywnie stymulują prowadzące do rozbudowy muskulatury procesy anaboliczne.
WHEY 100 zawiera 100% koncentratu białka serwatki, o stężeniu czystego białka powyżej 80%. WHEY 100 produkowany jest w procesie ultrafiltracji, dzięki temu znamionuje się niezwykle niską zawartością tłuszczu i laktozy. Do produkcji WHEY 100 wykorzystano najwyższej jakości koncentrat białek serwatkowych – wysoko oczyszczone i szybkodziałające źródło pełnowartościowych protein.
WHEY 100 gromadzi wyłącznie białko serwatkowe, bez zbędnych dodatków ograniczających zawartość protein w produkcie. Koncentrat białek serwatki należy do najpopularniejszych i najbardziej produktywnych protein naturalnego pochodzenia. WHEY 100 nadzwyczajnie uzupełnia niedobór białka powstający przy jego powiększonym zapotrzebowaniu, stanowczo w sportach wyczynowych, kulturystyce oraz w czasie diet redukcyjnych. Najwyższej klasy ascetyczniec w formie instant wykorzystany do produkcji WHEY 100 znamionuje się wysoką wartością biologiczną (BV104), a także wyśmienitą czystością i rozpuszczalnością.
WHEY 100 gromadzi skoncentrowane białko serwatkowe, które jest z łatwością absorbowane poprzez organizm. Ze względu na wyjątkową szybkość trawienia i wchłaniania, najważniejsze anaboliczne aminokwasy szybko docierają do mięśni. Stanowczo wysoka zawartość szybko uwalnianej L-Leucyny, działa jak starter procesów anabolicznych. Intensywny napływ składników budulcowych pobudza syntezę białek mięśniowych, powiększając jej aktywność choćby do 70%. Pozostałe aminokwasy rozgałęzione (BCAA) i L-Glutamina hamują jednocześnie niekorzystne reakcje kataboliczne. Przewaga procesów anabolicznych sprzyja budowaniu najwyższej jakości masy mięśniowej.
WHEY 100 to nie tylko najlepszy bezkompromisowiec, to także niezapomniane wrażenia dla Twojego podniebienia. WHEY 100 to wyszukane, atrakcyjne i starannie dopracowane smaki, które na długo pozostaną w Twojej pamięci. Unikalna jakość i skład WHEY 100 wyraźnie przewyższają parametry innych towarów tego typu dostępnych na rynku.
WHEY 100 to uniwersalny artykuł dla każdego, wyśmienity do codziennego uzupełniania białka, który momentalnie dostarcza pokaźnej ilości niezbędnych do wzrostu mięśni anabolicznych aminokwasów. WHEY 100 to mnogość najważniejszych części o działaniu anabolicznym, których poziom jest krytyczny dla szybkości rozbudowy muskulatury i regeneracji potreningowej. Zastosuj WHEY 100 do 1,5 h po zakończeniu ćwiczeń, a Twoje mięśnie błyskawicznie otrzymają zastrzyk niezbędnego budulca i silny impuls do wzrostu. Towar nadzwyczajnie pasuje także do zwiększania wartości odżywczej posiłków i uzupełniania ich o łatwo strawne białko. Osobom o wolniejszej przemianie materii zaleca się wykorzystywanie preparatu przed snem i między posiłkami, co pozwala zasadniczo przyspieszyć metabolizm.
DAWKOWANIE:
Jednorazową porcję preparatu – 30 g (2 miarki) rozpuścić w 200 ml wody lub mleka, używając do tego szejkera albo miksera. W zależności od zapotrzebowania należy stosować 2–3 porcji dziennie. W dni treningowe: I porcja rano po przebudzeniu, II porcja do 1,5 godz. Po treningu oraz III porcja przed snem. W dni nietreningowe: I porcja rano po przebudzeniu, II porcja pomiędzy posiłkami oraz III porcja przed snem.
Ostrzeżenia
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Produkt nie może być używany jako substytut różnorodnej diety. Preparat nie jest dedykowany dla dzieci, kobiet w ciąży i karmiących. Przeróżna dieta i zdrowy styl życia są ważne. Produkt może zawierać alergeny takie jak: soja, pszenica, jęczmień, owies, jaja, orzeszki ziemne i orzechy.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w suchym pomieszczeniu, w zamkniętym opakowaniu w temp. 15-25℃, w miejscu niedostępnym dla niewiele znaczących dzieci.