- Czysty Izolat białka serwatkowego
- doskonała rozpuszczalność
- Bez stabilizatorów smakowych
- Stężenie białka - 97%
- Skuteczne wsparcie anabolizmu mięśni
Izolat Białka - Naturalny
Na półkach sklepowych "krzyczą" na Ciebie preparaty, które posiadają niemało konserwantów i stabilizatorów smaku? Ty potrzebujesz wysokiej jakości budulca dla budowy nieprzeciętnej sylwetki? W takim razie powinien Cię zainteresować artykułEXTENSOR Izolat 97. Dlaczego?
EXTENSOR Izolat 97 Instant - jest jednym z najlepszych preparatów wysokobiałkowych w swej klasie. Mieści 100% izolatu białek serwatkowych, o stężeniu aż 97%. To rzadko osiągany wynik poprzez podobne produkty tego typu. Izolat marki EXTENSORpozwoli Ci widocznie szybciej kreować suchą masę mięśniową, jak też umożliwi sprawną regenerację potreningową.
Bez chwytów marketingowych i słodkich smaków. Tutaj dostajesz wysokiej jakości czysty izolat, dzięki któremu osiągniesz zamierzone efekty treningowe. Nie musisz się dłużej zastanawiać, które białko będzie dla Ciebie odpowiednie. Sięgnij po skoncentrowane białko, wykazujące się nieprzeciętnym składem bez zbędnej chemii i dodatków smakowych. Nie Ci potrzeba nienaturalnych wypełniaczy do budowania formy życia. Potrzebujesz wyśmienitego budulca dla mięśni.
Jesteś doświadczonym zawodnikiem? Przygotowujesz się do zawodów z dziedziny kulturystyki? A może dopiero zaczynasz swoją przygodę z budowaniem masy? W takim razie Ci potrzeba nieprzeciętnego białka, które wzmocni Twoje mięśnie i pozwoli im się błyskawicznie regenerować. Białko EXTENSOR Izolat 97 Instant posiada bogaty aminogram, gdzie znajdziesz dodatkowo aminokwasy rozgałęzione BCAA. To one odpowiadają za produktywną regenerację zmęczonych mięśni.
Aby skutecznie tworzyć formę, nie możesz sobie pozwolić na to, by wypaść z gry. Słabo odżywione mięśnie mogą nie najlepiej przyjąć efekty mocnego treningu. Wówczas Ci trzeba przerw do regeneracji. Zapewnij swym mięśniom budulec, który spełni Twoje wymagania. Podkręcaj tempo i wyznaczaj nowe cele. Jesteś w stanie to zrobić. Jeśli jednak wymagasz od swojego ciała, pamiętajtrafnie o nie zadbać.
Jeśli chcesz wiedzieć więcej na temat budowania masy mięśniowej w oparciu o suplementy białkowe, kliknij TUTAJ. Izolat 97 - Opinie
Izolat 97 to towar, który od dłuższego czasu jest obecny na rynku suplementów. W tym czasie zdobył już sporo pozytywnych opinii użytkowników. Wymagający sportowcy są zachwyceni jego składem i działaniem. Wspominają o doskonałej rozpuszczalności i przyjemnej konsystencji po przyrządzeniu. W istocie, EXTENSOR Izolat 97 Instant został pozyskany z pasteryzowanej serwatki w procesie selektywnej zamiany jonowej. Dzięki temu jest to towar tak wysokiej klasy.
Ta niepowtarzalna technologia umożliwia oddzielenie podstawowych pod względem znaczenia żywieniowego białek ergonomicznych, znajdujących się w serwatce. Mowa o betalaktoglobulinie, a także alfalaktoglobulinie. W produkcie całkowite wyeliminowano w dodatku laktozę – cukier mleczny, który często stanowi przyczynę problemów z trawieniem białka. Coraz więcej osób nie toleruje laktozy - nie każdy zdaje sobie z tego sprawę. Przyjmując białko w postaci EXTENSOR Izolat 97, wiesz, że sięgasz po lekkostrawny towar, który doda maksymalnej mocy Twoim mięśniom.
Izolat 97 wykazuje bioprzyswajalność na poziomie BV=159 - to niesamowicie prawidłowy wynik, który jest gwarancją wyśmienitego anabolizmu mięśni! Izolat 97 uzupełnia niedobór białka, powstający przy rozszerzonym zapotrzebowaniu (sport wyczynowy, kulturystyka) oraz podczas niskokalorycznej diety (dieta redukcyjna) albo rekonwalescencji. Wzmacnia oporność organizmu i wspomaga procesy regeneracji.
EXTENSOR Izolat 97, dzięki wysokiej wartości biologicznej, pozwala zbudować wyraźnie więcej tkanki mięśniowej, niżeli przy użyciu innych odżywek wysokobiałkowych i niektórych preparatów aminokwasowych. Suplementacja tym preparatem w połączeniu z intensywnym treningiem siłowym, gwarantuje maksymalne przyrosty wysokojakościowej muskulatury i siły.
Porcja: 30 g
Porcji w opakowaniu: 33
Opakowanie: 1000 g
składniki: izolat białka serwatkowego (pozyskiwany z pasteryzowanej serwatki w procesie selektywnej zamiany jonowej).