Nóż do trybowania z serii ZWILLING Gourmet nadaje się wyjątkowo do starannych i ostrożnych czynności podczas przygotowywania do gotowania. Dzięki ostrzu noża o długości 14 cm możesz prosto oddzielić kości od mięsa lub zlikwidować z niego ścięgna i tłuszcz.
Z nożem do trybowania możesz pracować jednocześnie w domu jak w restauracji. Sprężyste, spiczaste ostrze pozwala dotrzeć do najtrudniejszych miejsc. Jednak nóż imponuje nie tylko unikatową jakością i funkcjonalnością, lecz także ciekawym wyglądem.
Ostrze noża tworzone jest z wysokiej jakości stali, utwardzanej lodem przy użyciu specjalnie opracowanej technologii. Tak ulepszone ostrze FRIODUR jest szczególnie wytrzymałe i trwałe. Wyważona relacja między ostrzem a rękojeścią zagwarantuje łatwą obsługę i bezwysiłkową pracę.
To sprawia, iż model z kolekcji ZWILLING Gourmet jest genialny dla początkujących. Przekonaj się o licznych właściwościach noża do trybowania z serii Gourmet producenta ZWILLING i przygotuj mięso jak prawdziwy profesjonalista.
atrybuty SZCZEGÓLNE Hartowane lodem ostrze FRIODUR® - dla niezwykle długiej żywotności ostrza i odporności na korozję Specjalna stal nierdzewna, specjalny stop ZWILLING® - noże te są zrównoważone i równocześnie rozciągliwe użyteczny plastikowy uchwyt z trzema nitami z laserowo wyciętym logo ZWILLING® na środkowym nicie - dla niemęczącej i bezpiecznej pracy produkowano w Solingen rozmiary Długość ostrza: 14 cm Długość uchwytu: 11 cm Szerokość ostrza: 0.2 cm Szerokość uchwytu: 1.9 cm Wysokość: 2.2 cm Masa: 0.12 kg