Zdjęcia Lap lambert academic publishing Quality evaluation of tempeh and tempeh based soup mixes
Literatura obcojęzyczna
Dostępność:Do kupienia
Quality evaluation of tempeh and tempeh based soup mixes (LAP Lambert Academic Publishing)
Do kupienia w: Marka: LAP Lambert Academic Publishing
293,44 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Skrócony opis produktu
Tempeh is a solid fermented soybean product that is consumed widely in Indonesia. Tempeh is the name ordinarily used for soybean fermented product. In recent years, there has been considerable...
Sugerowany wporownywarce cen produkt Lap lambert academic publishing Quality evaluation of tempeh and tempeh based soup mixes kupisz w Libristo.pl w interesującej cenie 293,44 zł. Promocja ta jest wynikiem zbiorczego porównania olbrzymiej liczby sklepów w internecie.
Podstawowe cechy
ISBN
9783659801631
Oprawa
Miękka
Sprawdź promocyjne oferty na Lap lambert academic publishing Quality evaluation of tempeh and tempeh based soup mixes
Prezentujemy listę promocyjnych ofert na Lap lambert academic publishing Quality evaluation of tempeh and tempeh based soup mixes jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:
Lap lambert academic publishing Quality evaluation of tempeh and tempeh based soup mixes (sklep Libristo.pl)
293,44 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
Informacje o dostępności produktu i cenach wykorzystane w naszym rankingu są indeksowane praktycznie natychmiast.
Pełny opis produktu
Tempeh is a solid fermented soybean product that is consumed widely in Indonesia. Tempeh is the name ordinarily used for soybean fermented product. In recent years, there has been considerable interest in the West in popularising tempeh as an alternative protein source. In general, fresh tempeh of good quality is defined as a compact and sliceable mass of cooked particles of raw materials covered, penetrated and held together by dense non-sporulated mycelium of Rhizopus spp. Because of its high nutritional value and acceptability tempeh and its second generation products will have an impact on the consumers. This low cost simple technology can be easily adopted as an income generating activity. Tempeh and its second generation products can solve the problem of under nutrition and malnutrition.
Parametry
ISBN
9783659801631
Oprawa
Miękka
Ilość stron
364
Rok wydania
2016
Kategoria
Literatura obcojęzyczna
Producent
LAP Lambert Academic Publishing
Opinia użytkowników
-
Opinie oraz Recenzje
Tomasz W.
05.05.2024
Każda przesłana opinia użytkownika jest dla nas ważna
Jeśli skorzystać z produktu Lap lambert academic publishing Quality evaluation of tempeh and tempeh based soup mixes podeślij do nas recenzję i opinię. Podaj jakie są Twoje odczucia z korzystania, czy nie żałujesz zakupu produktu, a także czy relacja jakości do ceny jest dla Ciebie satysfakcjonująca.