Zdjęcia Handbook of making sake, shochu, koji, amazake, miso, natto, mirin and more: foundation of japanese foods marki Createspace independent publishing platform
Literatura obcojęzyczna
Dostępność:Do kupienia
Handbook of making sake, shochu, koji, amazake, miso, natto, mirin and more: foundation of japanese foods (Createspace Independent Publishing Platform)
Do kupienia w: Marka: Createspace Independent Publishing Platform
64,29 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Skrócony opis produktu
The foods and drinks derived from koji, which is the rice fermented aby aspergillus orizae, are the foundation of Japanese foods, which include sake, shochu, sakekasu, miso, mirin, amazake, soy...
Proponowany artykuł Handbook of making sake, shochu, koji, amazake, miso, natto, mirin and more: foundation of japanese foods marki Createspace independent publishing platform możesz kupić w Libristo.pl w naprawdę niezwykle atrakcyjnej cenie wynoszącej 64,29 zł. Promocja ta stanowi wynik szerokiej analizy ogromnej ilości sklepów oraz hurtowni w bazie danych.
Podstawowe cechy
ISBN
9781983689833
Oprawa
Miękka
Sprawdź promocyjne oferty na Handbook of making sake, shochu, koji, amazake, miso, natto, mirin and more: foundation of japanese foods marki Createspace independent publishing platform
Prezentujemy listę promocyjnych ofert na Handbook of making sake, shochu, koji, amazake, miso, natto, mirin and more: foundation of japanese foods marki Createspace independent publishing platform jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:
Handbook of making sake, shochu, koji, amazake, miso, natto, mirin and more: foundation of japanese foods marki Createspace independent publishing platform (sklep Libristo.pl)
64,29 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
Dane na temat dostępności produktu i aktualnych cen użyte w klasyfikacji są indeksowane praktycznie natychmiast.
Pełny opis produktu
The foods and drinks derived from koji, which is the rice fermented żeby aspergillus orizae, are the foundation of Japanese foods, which include sake, shochu, sakekasu, miso, mirin, amazake, soy sauce and shio koji. All of the drinks and foods derived from k
Parametry
ISBN
9781983689833
Oprawa
Miękka
Ilość stron
106
Rok wydania
2018
Kategoria
Literatura obcojęzyczna
Producent
Createspace Independent Publishing Platform
Opinia użytkowników
-
Opinie oraz Recenzje
Aleksandra U.
22.11.2024
Każda opublikowana opinia klienta jest dla nas bardzo istotna
Jeżeli tylko miałeś okazję korzystać z oferowanego Handbook of making sake, shochu, koji, amazake, miso, natto, mirin and more: foundation of japanese foods marki Createspace independent publishing platform prześlij do nas recenzję i opinię. Podaj jakie są Twoje odczucia z użytkoania, czy jesteś usatysfakcjonowany z produktu, a także czy relacja cena / jakość jest dobra.
Каждый человек мечтает обрести счастье. Но порой эта мечта так никогда и не воплощается в жизнь. Нам постоянно мешают какие-то внешние обстоятельства,...