Zdjęcia Independently published The basics of making homemade cheese: how to make and store hard and soft cheeses, yogurt, tofu, cheese cultures, and vegetable rennet
Literatura obcojęzyczna
Dostępność:Do kupienia
The basics of making homemade cheese: how to make and store hard and soft cheeses, yogurt, tofu, cheese cultures, and vegetable rennet (Independently Published)
Do kupienia w: Marka: Independently Published
30,77 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Skrócony opis produktu
Do you want to learn how to make your own cheese but don't know where to start? The Basics of Making Homemade Cheese is a practical guide that shares simple yet practical knowledge which covers...
Prezentowany w naszejporownywarce towar Independently published The basics of making homemade cheese: how to make and store hard and soft cheeses, yogurt, tofu, cheese cultures, and vegetable rennet jest dostępny w Libristo.pl w naprawdę atrakcyjnej cenie 30,77 zł. Oferta ta jest rezultatem dogłębnych analiz setek sklepów internetowych.
Podstawowe cechy
ISBN
9798623092397
Oprawa
Miękka
Sprawdź promocyjne oferty na Independently published The basics of making homemade cheese: how to make and store hard and soft cheeses, yogurt, tofu, cheese cultures, and vegetable rennet
Prezentujemy listę promocyjnych ofert na Independently published The basics of making homemade cheese: how to make and store hard and soft cheeses, yogurt, tofu, cheese cultures, and vegetable rennet jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:
Independently published The basics of making homemade cheese: how to make and store hard and soft cheeses, yogurt, tofu, cheese cultures, and vegetable rennet (sklep Libristo.pl)
30,77 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
Dane o dostępności produktów i cenach użyte w naszym rankingu pobierane są prawie natychmiast.
Pełny opis produktu
Do you want to learn how to make your own cheese but don't know where to start? The Basics of Making Homemade Cheese is a practical guide that shares simple yet practical knowledge which covers everything you need to start learning how to make
Parametry
ISBN
9798623092397
Oprawa
Miękka
Ilość stron
72
Rok wydania
2020
Kategoria
Literatura obcojęzyczna
Producent
Independently Published
Opinia użytkowników
-
Opinie oraz Recenzje
Bogusław F.
22.11.2024
Utwórz razem z innymi klientami wspaniałą społeczność i podsyłaj opinie recenzje / opinie
Jeżeli udało Ci się skorzystać z Independently published The basics of making homemade cheese: how to make and store hard and soft cheeses, yogurt, tofu, cheese cultures, and vegetable rennet wyślij ocenę lub opinię. Podaj jakie są Twoje wrażenia z korzystania, czy nie żałujesz zakupu oraz czy relacja jakości do ceny jest na satysfakcjonującym poziomie.
Каждый человек мечтает обрести счастье. Но порой эта мечта так никогда и не воплощается в жизнь. Нам постоянно мешают какие-то внешние обстоятельства,...