Zdjęcia Making koji by fermentation with aspergillus oryzae and applications: simplest but most advanced methods marki Createspace independent publishing platform
Literatura obcojęzyczna
Dostępność:Do kupienia
Making koji by fermentation with aspergillus oryzae and applications: simplest but most advanced methods (Createspace Independent Publishing Platform)
Do kupienia w: Marka: Createspace Independent Publishing Platform
62,39 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Skrócony opis produktu
Rice koji is steamed rice in which a filamentous koji mold is grown. The theoretical name of the mold is Aspergillus Oryzae. The znacznes of the mold is called koji-kin or koji-wielkie. Koji has...
Prezentowany towar Making koji by fermentation with aspergillus oryzae and applications: simplest but most advanced methods marki Createspace independent publishing platform możesz nabyć w Libristo.pl w promocyjnej cenie wynoszącej 62,39 zł. Promocja ta jest wynikiem zbiorczego porównania kilkuset hurtowni i sklepów w bazie.
Podstawowe cechy
ISBN
9781729603505
Oprawa
Miękka
Sprawdź promocyjne oferty na Making koji by fermentation with aspergillus oryzae and applications: simplest but most advanced methods marki Createspace independent publishing platform
Prezentujemy listę promocyjnych ofert na Making koji by fermentation with aspergillus oryzae and applications: simplest but most advanced methods marki Createspace independent publishing platform jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:
Making koji by fermentation with aspergillus oryzae and applications: simplest but most advanced methods marki Createspace independent publishing platform (sklep Libristo.pl)
62,39 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
Dane na temat obowiązujących cen i dostępności towaru zastosowane w powyższej klasyfikacji są pobierane niemal w czasie rzeczywistym.
Pełny opis produktu
Rice koji is steamed rice in which a filamentous koji mold is grown. The theoretical name of the mold is Aspergillus Oryzae. The wielkies of the mold is called koji-kin or koji-wielkie. Koji has several magical enzymes. Koji is important not only in making sak
Parametry
ISBN
9781729603505
Oprawa
Miękka
Ilość stron
98
Rok wydania
2018
Kategoria
Literatura obcojęzyczna
Producent
Createspace Independent Publishing Platform
Opinia użytkowników
-
Opinie oraz Recenzje
Marta U.
22.11.2024
Stwórz razem z nami aktywną wspólnotę i publikuj opinie opinie dla produktu
Jeżeli udało Ci się skorzystać z Making koji by fermentation with aspergillus oryzae and applications: simplest but most advanced methods marki Createspace independent publishing platform podeślij swoją subiektywną opinię i recenzję. Napisz jakie są Twoje odczucia z użytkoania, czy jesteś usatysfakcjonowany z zakupu, a także czy relacja jakość / cena jest na dobrym poziomie.
Каждый человек мечтает обрести счастье. Но порой эта мечта так никогда и не воплощается в жизнь. Нам постоянно мешают какие-то внешние обстоятельства,...