Zdjęcia Science and practice of cheese-making: a treatise on the manufacture of american cheddar cheese and other varieties, intended as a text-book for the u marki Applewood
Literatura obcojęzyczna
Dostępność:Do kupienia
Science and practice of cheese-making: a treatise on the manufacture of american cheddar cheese and other varieties, intended as a text-book for the u (APPLEWOOD)
Do kupienia w: Marka: APPLEWOOD
131,75 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Skrócony opis produktu
Van Slyke and Publow's 1913 work is a comprehensive source of information on American cheese-making. A vital reference for anyone interested in making cheese.
Proponowany artykuł Science and practice of cheese-making: a treatise on the manufacture of american cheddar cheese and other varieties, intended as a text-book for the u marki Applewood nabędziesz w Libristo.pl w świetnej cenie 131,75 zł. Oferta ta jest efektem zbiorczej analizy wielu sklepów w internecie.
Podstawowe cechy
ISBN
9781429010733
Oprawa
Miękka
Sprawdź promocyjne oferty na Science and practice of cheese-making: a treatise on the manufacture of american cheddar cheese and other varieties, intended as a text-book for the u marki Applewood
Prezentujemy listę promocyjnych ofert na Science and practice of cheese-making: a treatise on the manufacture of american cheddar cheese and other varieties, intended as a text-book for the u marki Applewood jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:
Science and practice of cheese-making: a treatise on the manufacture of american cheddar cheese and other varieties, intended as a text-book for the u marki Applewood (sklep Libristo.pl)
131,75 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
Dane na temat cen i dostępności towaru wykorzystane w naszym rankingu są pobierane w zasadzie w czasie rzeczywistym.
Pełny opis produktu
Van Slyke and Publow's 1913 work is a comprehensive source of information on American cheese-making. A vital reference for anyone interested in making cheese.
Parametry
ISBN
9781429010733
Oprawa
Miękka
Ilość stron
516
Rok wydania
2001
Kategoria
Literatura obcojęzyczna
Producent
APPLEWOOD
Opinia użytkowników
-
Opinie oraz Recenzje
Wacław T.
24.11.2024
Każda opublikowana opinia klienta jest dla nas niesamowicie ważna
Jeżeli tylko udało Ci się skorzystać z oferowanego produktu Science and practice of cheese-making: a treatise on the manufacture of american cheddar cheese and other varieties, intended as a text-book for the u marki Applewood wyślij ocenę lub opinię. Napisz jakie są Twoje odczucia z użytkoania, czy jesteś zadowolony oraz czy relacja cena / jakość jest wystarczająca.
Каждый человек мечтает обрести счастье. Но порой эта мечта так никогда и не воплощается в жизнь. Нам постоянно мешают какие-то внешние обстоятельства,...