Zdjęcia Miso, tempeh, natto and other tasty ferments: a step-by-step guide to fermenting grains and beans for umami and health marki Storey publishing llc
Literatura obcojęzyczna
Dostępność:Do kupienia
Miso, tempeh, natto and other tasty ferments: a step-by-step guide to fermenting grains and beans for umami and health (Storey Publishing LLC)
Do kupienia w: Marka: Storey Publishing LLC
104,49 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Skrócony opis produktu
2020 IACP Cookbook Award Finalist Best-selling fermentation authors Kirsten and Christopher Shockey explore a whole new realm of probiotic superfoods with Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty...
Proponowany produkt Miso, tempeh, natto and other tasty ferments: a step-by-step guide to fermenting grains and beans for umami and health marki Storey publishing llc możesz kupić w Libristo.pl w naprawdę kuszącej cenie 104,49 zł. Oferta ta jest wynikiem kompleksowego porównania kilkuset hurtowni oraz sklepów internetowych.
Podstawowe cechy
ISBN
9781612129884
Oprawa
Miękka
Sprawdź promocyjne oferty na Miso, tempeh, natto and other tasty ferments: a step-by-step guide to fermenting grains and beans for umami and health marki Storey publishing llc
Prezentujemy listę promocyjnych ofert na Miso, tempeh, natto and other tasty ferments: a step-by-step guide to fermenting grains and beans for umami and health marki Storey publishing llc jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:
Miso, tempeh, natto and other tasty ferments: a step-by-step guide to fermenting grains and beans for umami and health marki Storey publishing llc (sklep Libristo.pl)
104,49 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
Dane na temat zmian cen i dostępności towaru użyte w powyższym zestawieniu są pobierane prawie bez opóźnień.
Pełny opis produktu
2020 IACP Cookbook Award Finalist Best-selling fermentation authors Kirsten and Christopher Shockey explore a whole new realm of probiotic superfoods with Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments. This in-depth handbook offers accessib
Parametry
ISBN
9781612129884
Oprawa
Miękka
Ilość stron
396
Rok wydania
2019
Kategoria
Literatura obcojęzyczna
Producent
Storey Publishing LLC
Opinia użytkowników
-
Opinie oraz Recenzje
Marta N.
28.09.2024
Podesłane opinie produktu Storey Publishing LLC pomogą ułatwić decyzję zakupową innym użytkownikom
Jeżeli tylko skorzystać z proponowanego produktu Miso, tempeh, natto and other tasty ferments: a step-by-step guide to fermenting grains and beans for umami and health marki Storey publishing llc podziel się z użytkownikami oceną lub opinią. Podaj jakie są Twoje z korzystania, czy nie żałujesz zakupu produktu oraz czy relacja jakości do ceny jest dla Ciebie zadowalająca.