Zdjęcia Home Sausage Making, 4th Edition: From Fresh and Cooked to Smoked, Dried, and Cured: 100 Specialty Recipes
Literatura obcojęzyczna
Dostępność:Do kupienia
Home Sausage Making, 4th Edition: From Fresh and Cooked to Smoked, Dried, and Cured: 100 Specialty Recipes (STOREY PUB)
Do kupienia w: Marka: STOREY PUB
120,83 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Skrócony opis produktu
Home Sausage Making is the most comprehensive go-to reference on the subject -- and the re-designed fourth edition is better than ever, with 60 percent new and updated recipes, the most current...
Proponowany wporownywarce cen towar Home Sausage Making, 4th Edition: From Fresh and Cooked to Smoked, Dried, and Cured: 100 Specialty Recipes możesz nabyć w Libristo.pl w naprawdę wartej rozważenia cenie 120,83 zł. Oferta ta stanowi efekt szerokiej analizy wielu hurtowni i sklepów w bazie danych.
Podstawowe cechy
ISBN
9781612129853
Oprawa
Twarda
Sprawdź promocyjne oferty na Home Sausage Making, 4th Edition: From Fresh and Cooked to Smoked, Dried, and Cured: 100 Specialty Recipes
Prezentujemy listę promocyjnych ofert na Home Sausage Making, 4th Edition: From Fresh and Cooked to Smoked, Dried, and Cured: 100 Specialty Recipes jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:
Home Sausage Making, 4th Edition: From Fresh and Cooked to Smoked, Dried, and Cured: 100 Specialty Recipes (sklep Libristo.pl)
120,83 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
Informacje na temat dostępności i zmian cen zastosowane w zestawieniu są pobierane praktycznie natychmiast.
Pełny opis produktu
Home Sausage Making is the most comprehensive go-to reference on the subject -- and the re-designed fourth edition is better than ever, with 60 percent new and updated recipes, the most current guidelines for popular charcuterie techniques such as d
Parametry
ISBN
9781612129853
Oprawa
Twarda
Ilość stron
376
Rok wydania
2017
Kategoria
Literatura obcojęzyczna
Producent
STOREY PUB
Opinia użytkowników
-
Opinie oraz Recenzje
Tadeusz B.
22.09.2024
Nadesłane przez konsumentów opinie i recenzje produktu STOREY PUB mogą pomóc innym odwiedzającym
Jeżeli tylko miałeś okazję skorzystać z prezentowanego Home Sausage Making, 4th Edition: From Fresh and Cooked to Smoked, Dried, and Cured: 100 Specialty Recipes podziel się z użytkownikami recenzją i opinią. Napisz jakie są Twoje odczucia z korzystania, czy nie żałujesz zakupu oraz czy relacja ceny do jakości jest satysfakcjonująca.