Zdjęcia Mcgee on food and cooking: an encyclopedia of kitchen science, history and culture marki Hodder & stoughton
Literatura obcojęzyczna
Dostępność:Do kupienia
Mcgee on food and cooking: an encyclopedia of kitchen science, history and culture Hodder & stoughton (Hodder & Stoughton)
Do kupienia w: Marka: Hodder & Stoughton
207,49 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Skrócony opis produktu
A masterpiece of gastronomic writing - presenting the science, history and culture of food and cooking. It is the standard reference among professional cooks, as it answers all those long-puzzled...
Sugerowany produkt Mcgee on food and cooking: an encyclopedia of kitchen science, history and culture marki Hodder & stoughton możesz nabyć w Libristo.pl w naprawdę niezwykle atrakcyjnej cenie 207,49 zł. Oferta ta jest efektem zbiorczej analizy olbrzymiej ilości sklepów oraz hurtowni w bazie.
Podstawowe cechy
ISBN
9780340831496
Oprawa
Twarda
Sprawdź promocyjne oferty na Mcgee on food and cooking: an encyclopedia of kitchen science, history and culture marki Hodder & stoughton
Prezentujemy listę promocyjnych ofert na Mcgee on food and cooking: an encyclopedia of kitchen science, history and culture marki Hodder & stoughton jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:
Mcgee on food and cooking: an encyclopedia of kitchen science, history and culture marki Hodder & stoughton (sklep Libristo.pl)
207,49 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
Dane o dostępności i obowiązujących cenach wykorzystane w naszej klasyfikacji są zczytywane niemal w czasie rzeczywistym.
Pełny opis produktu
A masterpiece of gastronomic writing - presenting the science, history and culture of food and cooking. It is the kanon reference among professional cooks, as it answers all those long-puzzled over questions such as why do onions make you cry and why does fish go off quicker than meat. When it was originally published in 1986 it won the Andre Simon Food Book of the Year.
Parametry
ISBN
9780340831496
Oprawa
Twarda
Ilość stron
896
Rok wydania
2004
Kategoria
Literatura obcojęzyczna
Producent
Hodder & Stoughton
Opinia użytkowników
-
Opinie oraz Recenzje
Leszek A.
22.11.2024
Każda przesłana opinia klienta jest dla nas ważna
Jeśli tylko korzystać z proponowanego produktu Mcgee on food and cooking: an encyclopedia of kitchen science, history and culture marki Hodder & stoughton prześlij swoją subiektywną recenzję i opinię. Napisz jakie są Twoje wrażenia z użytkowania, czy polecasz produkt, a także czy relacja ceny do jakości jest dla Ciebie dobra.
Каждый человек мечтает обрести счастье. Но порой эта мечта так никогда и не воплощается в жизнь. Нам постоянно мешают какие-то внешние обстоятельства,...